Valeta devetošolcev OŠ Mala Nedelja

Za starše, stare starše, sorodnike in učitelje, so pripravili bogat plesni program

Branko Košti, nedelja, 7. junij 2015 ob 21:12
Valeta na OŠ Mala Nedelja

Valeta na OŠ Mala Nedelja

Tudi letošnja generacija devetošolcev OŠ Mala Nedelja, se je slovesno poslovila od osnovnošolskih klopi. Na valeti v enem, večini učencev najbolj priljubljenem prostoru na šoli - šolski telovadnici, so staršem in učiteljem v zahvalo, pripravili večer užitkov ob njihovem plesnem nastopu, za katerega so pridno vadili skoraj vse šolsko leto. Ob koncu svojega plesnega nastopa so zaplesali še s starši.

Od učenk in učencev sta se poslovila tudi razrednik Robert Lang in ravnateljica Breda Žunič, ki sta podelila tudi priznanja za dosežene uspehe na tekmovanjih na različnih ravneh - regijskih in državnih, ter dosežke na kulturnem področju. Razglasila sta tudi športnika in športnico leta - to sta postala Klementina Kosi in Kevin Vajda Ornik.

Po slovesnosti v šoli, so se učenci skupaj s starši in učitelji, odpravili v Hotel Bioterme, kjer se je prešerna zabava zavlekla v začetek naslednjega dne.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno