Devetošolci OŠ Janka Ribiča Cezanjevci razprli svoja krila

11 učencev je zaključilo z osnovnošolskim šolanjem

Prlekija-on.net, sobota, 13. junij 2015 ob 20:07
Valeta na OŠ Cezanjevci

Valeta na OŠ Cezanjevci

V četrtek, 11.6.2015 smo se ob 16.30 zbrali v šolski telovadnici. 11 nas je bilo takih, ki smo zaključili z osnovnošolskim šolanjem.

Minilo je kar nekaj let, odkar smo polni pričakovanj in igrivih oči prvič prestopili šolski prag. V šoli pa smo preživeli nepozabnih 9 let, vendar pa se je to pomembno obdobje končalo. Skupaj smo doživeli kar nekaj vzponov in padcev, vmes pa smo se spodbujali in se med seboj povezali z vezjo, ki nas bo vse skupaj družila še naprej.

Učenci smo za starše, učitelje, ravnateljico ter ostale delavce šole pripravili bogat plesni program, ki smo ga pripravljali kar 10 vaj. Pripravili smo tudi čustven program in valeto izkoristili za zahvalo vsem, ki so nas spremljali na naši osnovnošolski poti in so pomemben del naših življenj. K besedi smo povabili tudi naše nekdanje razredničarke ter gospo ravnateljico Brigito Hojnik, ki je skupaj z našo razredničarko, Katjo Nemec podelila priznanja, ki smo jih učenci pridno nabirali celo leto. Na koncu programa smo učenci zaplesali tudi z našimi najdražjimi.

Po slovesnem programu v šoli, smo se učenci, starši in učitelji družili še v gostišču Tompa, kjer sta se ples in petje zavlekla v začetek naslednjega dne.

Tako smo radoživi in pozitivno naravnani učenci generacije 2006-2015 razprli svoja čudovita krila in poleteli novim izkušnjam, znanju in poznanstvom naproti.

Zapisala: Urška Filipič
Foto: Jasna Lampreht


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno