Prijave ekip za Jadranske igre se zbirajo do srede, 17. junija

Ljutomerska občina ima možnost sodelovati z osmimi ekipami, ki so sestavljene iz 8 tekmovalcev - 5 moških in 3 ženske, starejših od 18 let

Prlekija-on.net, ponedeljek, 15. junij 2015 ob 12:42
Jadranske igre, foto: jadranskeigre.com

Jadranske igre, foto: jadranskeigre.com

Kot smo že pisali, v nedeljo, 21. junija, v Ljutomer prihajajo Jadranske igre. Na letnem kopališču bodo potekale  kvalifikacije, poleg občine Ljutomer, bodo igre še v mestni občini Koper, v občini Radlje ob Dravi, mestni občini Kranj, občini Domžale in mestni občini Velenje.

Ljutomerska občina ima možnost sodelovati z osmimi ekipami, ki so sestavljene iz 8 tekmovalcev - 5 moških in 3 ženske, starejših od 18 let. Prireditev bo v nedeljo, 21. junija, od 19.30 ure, dalje na kopališču v Ljutomeru, ki bo ta dan zaprto za ostale obiskovalce.

V Ljutomeru se bodo tekmovalci pomerili v petih igrah in sicer leteči vaterpolo, strelec, tekma sodov, mošarka in vrv, na voljo pa so tudi rezervne igre. Več o tem v prilogah.

Prijave ekip zbirajo do srede, 17. junija 2015. Prijave lahko pošljete na naslov ŠIM Ljutomer, Ormoška cesta 22, 9240 Ljutomer ali na e-naslov branko.znidaric@simljutomer.si in slovenija@jadranskeigre.com.

Vse podrobnosti z opisom iger in prijavnico najdete spodaj v prilogah.

Prijavnica
Opis iger in pravila

Za več informacij o samih igrah pa lahko obiščite uradni spletni naslov www.jadranskeigre.com.


Več v Družabno