Na ŠICovi noči Gadi, Učiteljice, Klapa Godimenti in Mladen Grdović

V Ljutomeru bo v soboto, 21. novembra, potekala ŠICova noč, na kateri bodo nastopili Gadi, Učiteljice, Klapa Godimenti in Mladen Grdović z Grupo Romantic. Koncert bo v športni dvorani ŠIC Ljutomer od 20. ure naprej

petek, 25. september 2015 ob 15:40


Podarjamo prijavnino za Oviratlon Murska Sobota

Premierni oviratlon v Murski Soboti, ki bo 2. maja, je vse bliže! Prepričani smo, da se nanj že pridno pripravljate. Da bo vaša motivacija za soočenje z ovirami še večja, vam ponujamo možnost za brezplačno prijavnino.

petek, 10. april 2015 ob 09:08

Bliža se 5. Zobl žur v Ljutomeru

Spet je leto naokrog in po uspešnih Zobl žurih v Ljutomeru, Ljubljani in Mariboru, kot obljubljajo pri Prleškem študentskem klubu, prihaja noro dober in nepozaben 5. Zobl žur v Ljutomeru. Spet bo Prlekija zaživela in spet bomo zbrani čisto vsi, stari in mladi, ki nas je vsako leto več in več. ...

torek, 10. marec 2015 ob 10:36

Veliki Valentinov koncert z Oliverjem Dragojevićem v Ljutomeru - podarjamo 4 vstopnice

Organizatorji Valentinovega koncerta v Ljutomeru, Šic bar, si štejejo v čast, da jim je tudi letos za praznik zaljubljenih, 14. februarja, uspelo privabiti v Ljutomer enega največjih glasbenikov - Oliverja Dragojevića.

sreda, 7. januar 2015 ob 08:387

Predbožična nagradna igra masažnega salona Sanita

Masažni salon Sanita, ki se nahaja za BB Barom (nekdanji Coctail bar) v Križevcih pri Ljutomeru, vas vabi k nagradni igri, kjer boste z malo sreče odšli na brezplačno masažo.

četrtek, 11. december 2014 ob 18:17

Na veliki Božični koncert v Ljutomer prihaja Jelena Rozga s svojo skupino

V Ljutomer, 20. decembra, prihaja Jelena Rozga s svojo skupino. Koncert bo v dvorani ŠIC Ljutomer, od 20. ure naprej. Jelena na koncertih občinstvo zmeraj znova ogreje s hiti Nirvana, Dalmatinka, Bižuterija, s katero je osvojila zlato ploščo, Razmažena, Daj šta daš,... ne manjkajo pa niti pesmi ...

četrtek, 11. december 2014 ob 12:20

Božiček je na svoji poti izgubil darila, pomagajte mu jih pobrati

Veseli december je že tu, vreme je turobno in deževno, snega še kar ni, ... Je pa božiček že na poti in je nad Prlekijo izgubil kar nekaj daril, zato mu jih pomagajte pobrati v naši igri Božičkova darila z neba ter se vpišite na lestvico najboljših!

sobota, 6. december 2014 ob 16:51

Večer dalmatinskih pesmi posvečen legendarnemu Vinku Coceju

Mineva eno leto od smrti največjega tenorja Dalmacije - Trogirskega Pavarottija Vinka Coceja. V ta namen bo v soboto, 11. oktobra, ob 20.00 uri, v športni dvorani ŠIC Ljutomer večer dalmatinskih pesmi posvečen legendarnemu Vinku Coceju.

ponedeljek, 6. oktober 2014 ob 19:55

Čarovnice bodo rajale pri mostu v Črncih z Nedo Ukraden

Ob čarovniško obarvanem in močno začaranem mostu, na reki Muri v Črncih, bodo čarovnice čarale, v petek, 31. oktobra, od 10. ure dalje. S celodnevnim programom in bogatimi dobrotami se lahko poveselite z nami.

sobota, 4. oktober 2014 ob 09:35

Festival Dvorec Rakičan vabi, mi pa vam podarjamo vstopnice

Od petka, 13. junija, do nedelje, 15. junija 2014, bo na dvorišču dvorca Rakičan in v grajskem parku potekal Festival Dvorec Rakičan. Na festivalu bodo med drugim nastopili svetovno znana zasedba Perpetuum Jazzile, Nika Zorjan, Djomla KS, Blue Planet, stand up komiki, ...

sreda, 4. junij 2014 ob 11:09