Na veliki Božični koncert v Ljutomer prihaja Jelena Rozga s svojo skupino

Sodelujte v nagradni igri, kjer bomo podelili tri vstopnice

Prlekija-on.net, četrtek, 11. december 2014 ob 12:20
Jelena Rozga

Jelena Rozga

V Ljutomer, 20. decembra, prihaja Jelena Rozga s svojo skupino. Koncert bo v dvorani ŠIC Ljutomer, od 20. ure naprej. Jelena na koncertih občinstvo zmeraj znova ogreje s hiti Nirvana, Dalmatinka, Bižuterija, s katero je osvojila zlato ploščo, Razmažena, Daj šta daš,... ne manjkajo pa niti pesmi, ki jih je pela s skupino Magazin.

V otroštvu je plesala balet. Po končani osnovni šoli se je vpisala v srednjo baletno šolo in nato začela plesati v Hrvaškem narodnem gledališču.

Z glasbeno kariero je začela leta 1996, ko je na Dori, hrvaškem izboru za evrovizijo, zasedla drugo mesto s skladbo Aha. Istega leta je postala članica glasbene skupine Magazin.

Leta 2006 je zapustila skupino, a je nadaljevala sodelovanje s Tončijem Huljićem, začetnikom skupine Magazin. Hitro je izdala samostojni album Oprosti mala z uspešnicami, kot so Gospe moja, Vršnjaci moji, Roba s greškom in druge. Leta 2008 je prejela grand prix na Splitskem festivalu za pesem Gospe moja.

Leta 2009 je nastopila na Hrvaškem radijskem festivalu s pesmijo Svega ima, al' bi još. Istega leta se je udeležila Splitskega festivala s pesmijo Gospe moja in osvojila grand prix zanjo. Naslednje leto je ponovno osvojila grand prix za pesem Daj šta daš. S pesmijo Rodit ću ti 'kćer i sina, ki je bila proglašena za najbolj poslušano pesem Splitskega festivala leta 2010 je že tretjič zapored osvojila nagrado grand prix.

Pesem Bižuterija je postala velik hit, ne samo na Hrvaškem, tudi v Sloveniji, po premieri na Festivalu zabavne glasbe Split leta 2010. Za tem je izdala še več singlov: Karantena, Sad il' nikad, Grizem ter duet z Željkom Samardžićem, Ima nade. Na podlagi njihovega uspeha je leta 2011 izdala svoj drugi samostojni album Bižuterija, za katerega je Rozga osvojila zlato ploščo in je bila izdana v 15.000 izvodih. Leta 2011 je posnela uspešnico Dalmatinka z rapersko skupino Connect, katera je postala hit tudi v Sloveniji.

Leta 2011 je s pesmijo Razmažena osvojila naslednji grand prix. Konec leta 2011 je izdala tretji album Best of. Na prvem CD-ju so skladbe iz samostojne kariere, na drugem pa pesmi, ki jih je pela s skupino Magazin.

Ne zamudite velikega Božičnega koncerta in se nam pridružite 20.12.2014 v športni dvorani ŠIC Ljutomer.

Vstopnice po ceni 10 evrov lahko kupite v Šic baru, Big bangu, na Petrolu, poštah in vseh prodajnih mestih Eventima, lahko pa sodelujete v naši nagradni igri, kjer bomo podelili tri vstopnice. Odgovorite na spodnje vprašanje in sodelujte v žrebanju. Nagradna igra traja do vključno 15. decembra.

Jelena Rozga

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:
  • v nagradni igri lahko sodelujejo samo registrirani uporabniki portala in uporabniki, ki uporabljajo Facebook Connect,
  • vsak uporabnik lahko sodeluje samo enkrat (1 uporabniško ime, 1 IP naslov),
  • upoštevani bodo samo odgovori, ki bodo poslani preko spodnjega obrazca.
Postopek za sodelovanje v nagradni igri:
  • če še nimate svojega računa, se registrirajte ali se prijavite s pomočjo storitve Facebook Connect,
  • zgoraj desno pod Prijava se prijavite v sistem,
  • v tem članku odgovorite na vprašanje tako, da v okence vpišete odgovor in kliknete Pošlji.
Pred sodelovanjem v nagradni igri si preberite tudi Pravila uporabe. Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate.


Več v Družabno