Božiček je na svoji poti izgubil darila, pomagajte mu jih pobrati

Igrajte našo božično igro ter se vpišite na lestvico najboljših

Prlekija-on.net, sobota, 6. december 2014 ob 16:51
Igra Božičkova darila z neba

Igra Božičkova darila z neba

Veseli december je že tu, vreme je turobno in deževno, snega še kar ni, ... Je pa božiček že na poti in je nad Prlekijo izgubil kar nekaj daril, zato mu jih pomagajte pobrati v naši igri Božičkova darila z neba ter se vpišite na lestvico najboljših!

Igra je primerna za ta praznični čas in se tako lahko zabavate ter kratkočasite. Pobirajte božična darila, ki jih je božiček izgubil na različnih prleških lokacijah ter jih naberite čim več v eni minuti. Pobirajte samo lepa darila in bonuse. Vpišite se na lestvico najboljših v posamezni lokaciji, najboljšega igralca seštevka vseh točk iz vseh lokacij pa v začetku januarja čaka praktična nagrada. Na lestvico se lahko vpišete do vključno 4. januarja.

Igro lahko igrate tukaj, za uspešen vpis na lestvico pa morate biti prijavljeni v sistem. Prijavite se lahko zgoraj desno ali tukaj, lahko pa se prijavite tudi s svojim Facebook računom.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Portal

Portal Prlekija-on.net je star 18 let

Spletni portal Prlekija-on.net je star 18 let

ponedeljek, 1. januar 2024 ob 11:05
Najbolj brane objave v letu 2023

To so najbolj brane objave na Prlekija-on.net v letu 2023

nedelja, 31. december 2023 ob 12:42
Vesele praznike in srečno 2024

Vesele praznike in srečno 2024

nedelja, 24. december 2023 ob 09:49