Edinstvena izkušnja - zdrava prehrana za lepši jutri

Leo klub Ljutomer vabi na predavanje "Zdrava prehrana za lepši jutri", v petek, 15. januarja 2015 ob 18. uri na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer.

petek, 8. januar 2016 ob 12:45

Družina Cedula-Raj iz Veržeja že 11 let postavlja jaslice na prostem

Pred božičnimi prazniki se je lansko leto (2015) družina Cedula-Raj iz Veržeja že 11. leto odločila, da bo postavila velike jaslice na prostem. Že meseca novembra so pripravili streho za jaslice, mah pa so nabirali v Rakovem Škocijanu pri Postojni. Družina ima tudi dva veroučenca zato še ...

četrtek, 7. januar 2016 ob 19:19

Še eno vozilo končalo na strehi

V zadnjih dneh je kar nekaj voznikov in voznic z osebnimi vozili zapeljalo s cestišča ter obstalo na strehi. Nesreče so v veliki meri posledica neprilagojene vožnje razmeram, saj so ceste te dni ob sneženju mokre in spolzke.

četrtek, 7. januar 2016 ob 17:34

V Gornji Radgoni ogorčeni nad umaknitvijo obtožnega predloga proti Berislavu Popovu

Občina Gornja Radgona je predsedniku Vlade Republike Slovenije, dr. Miru Cerarju, poslala protestno pismo glede odločitve državnega tožilstva v Murski Soboti o umiku obtožnega predloga proti Berislavu Popovu. Protestno pismo so podpisali člani in članice Občinskega sveta Občine Gornja Radgona ...

četrtek, 7. januar 2016 ob 14:142

Fotografije z dedkom Mrazom v Lutvercih

Tedni so otroci v Lutvercih v Apaški dolini prejeli fotografije zobiska tretjega dobrega moža meseca decembra, dedka Mraza, ko jih jeta obiskal v domačem vaško gasilskem domu. Sicer pa so ti otrocisredi decembra prejeli prijazno vabilo: »Dragiotroci, navajen sem prejemati pisma od vas. Sedaj ...

četrtek, 7. januar 2016 ob 11:48

Zasneženo pokrajino obsijalo sonce

V začetku leta smo le dočakali sneg tudi pri nas, v četrtek pa je tudi sonce spet pokukalo na plano ter obsijalo zasneženo pokrajino, kar je vse skupaj naredilo še lepše.

četrtek, 7. januar 2016 ob 11:08

Lions klub Ljutomer vabi na krvodajalsko akcijo

Lions klub Ljutomer, GFML in Rdeči križ Slovenije vas vabijo, da leto 2016 začnete tako, da pomagate. Prostovoljno. Z dobrim namenom in iz srca. Ljudem, ki jih ne poznate, a veste, da lahko vaša darovana kri reši življenje. Hvala, za vaše dragoceno darilo.

četrtek, 7. januar 2016 ob 10:16

Zagorelo v Domu Lukavci

V sredo, 6. januarja, okoli 16.20, je zagorelo v socialno varstvenem zavodu Dom Lukavci. V požaru je bila uničena bivalna soba. Posredovali so gasilci PGD Lukavci, Boreci, Križevci pri Ljutomeru, Ljutomer, Ključarovci, Kokoriči in Cezanjevci ter požar pogasili.

sreda, 6. januar 2016 ob 20:12

Zapeljal s cestišča in se prevrnil na streho

V sredo, 6. januarja, okoli 9.15 ure je v Trgovišču, v občini Ormož, voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča in se prevrnil na streho, pri čemer sta se dve osebi poškodovali.

sreda, 6. januar 2016 ob 18:44