Podobe Slovenije v medijih

V četrtek, 3. aprila, je tudi v župnijski dvorani v Ljutomeru potekala okrogla miza, na temo Podobe Slovenije v medijih, s podnaslovom, Medij kot poročevalec in ustvarjalec dogodkov oziroma realnosti, ki ga je ob 20. obletnici v različnih slovenskih krajih, pripravil Radio Ognjišče.

ponedeljek, 7. april 2014 ob 20:32

Dan zdravja na osnovni šoli Mala Nedelja

Ob dnevu zdravja so na osnovni šoli Mala Nedelja odprli šolska vrata tudi za starše in ostale krajane. Učenci vseh razredov so v dopoldanskem času sodelovali z dijaki številnih srednjih šol v zanimivih delavnicah.

ponedeljek, 7. april 2014 ob 19:36

V Orehovcih pripravili tradicionalni bolšji sejem

Tudi na tokratnem bolšjem sejmu, ki je potekal v nedeljo, 6. aprila, na prostorih PGD Orehovci, od 9. do 12. ure, je bilo moč kupiti, zamenjati ali podariti stvari, ki jih praktično v sodobnih trgovinah ne najdeš.

ponedeljek, 7. april 2014 ob 18:50

Iz pokopališč v Markovcih in na Ptuju kradla kipce, križe in vaze

Policisti PP Rače, so pri svojem rednem delu in kontroli v prometu, v nedeljo, 6. aprila, ob 00.20, v naselju Starše ustavili in kontrolirali osebni avtomobil. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da so na vozilu nameščene ukradene registrske tablice, z vozilom pa je upravljal 27-letnik iz Maribora ...

ponedeljek, 7. april 2014 ob 16:35

Ljutomer in Dravinja sta se razšla brez zmagovalca

V soboto, 5. aprila, je Avto Rajh Ljutomer odigral tekmo 16. kroga 3. SNL -  vzhod. Nasproti jim je stala vodilna ekipa na lestvici Dravinja Kostroj.

ponedeljek, 7. april 2014 ob 10:501

Babica podaj mi roko

Od leta 2006 povezuje ustanoviteljsko društvo za filantropijo različne javne ustanove, kakor so šole, društva upokojencev in ostale podobne organizacije ter podpirajo medgeneracijsko sodelovanje in izmenjavo znanj, med mlajšo in starejšo generacijo. Na tak način presegamo predsodke med generacijami ...

ponedeljek, 7. april 2014 ob 09:40

Likovna republika se predstavlja v Gornji Radgoni

Na spletnih straneh »Prlekije« je bil sredi minulega meseca zapis o samostojni razstavi Tatjane Mijatović, predsednice Likovnega društva Gornja Radgona, v Občini Sveti Martin na Muri na Hrvaškem. Tokrat lahko poročamo o ponovnem tovrstnem sodelovanju, kajti v Galeriji Kulturnega doma ...

ponedeljek, 7. april 2014 ob 09:30

V Ljutomeru pripravili preventivni projekt za motoriste

PU Murska Sobota je v sodelovanju s podjetjem Avtotest d.o.o. Ljutomer in Zdravstvenim domom Ljutomer v nedeljo, 6. aprila, pripravila preventivni projekt z naslovom »Policijska izkušnja kot nasvet«.

nedelja, 6. april 2014 ob 17:02

V Pristavi očistili vse vpadnice in divja odlagališča

Čeprav je bila čistilna akcija v krajevni skupnosti Stročja vas v soboto, 5. aprila, odpovedana zaradi slabega vremena, so trmasti Pristavci vseeno izvedli ter očistili vse vpadnice in divja odlagališča v Pristavi.

nedelja, 6. april 2014 ob 15:033