Pričenja se zimska liga za veterane

Po nedavno končani zimski ligi za člane, se sedaj pričenja še zimska liga malega nogometa Športne zveze Ljutomer za veterane. Tekme bodo odigrane ob sobotah v športni dvorani pri osnovni šoli in v ŠIC-u Ljutomer.

petek, 8. februar 2013 ob 20:351

Proslava ob slovenskem kulturnem prazniku pri Sv. Juriju ob Ščavnici

Proslava ob slovenskem kulturnem prazniku pri Sv. Juriju ob Ščavnici se je odvila v četrtek, 7. februarja v Kocbekovi dvorani.

petek, 8. februar 2013 ob 11:25

Razstava likovnega para v Gornji Radgoni

Ob letošnjem kulturnem prazniku so slovesnosti v Gornji Radgonipripravili v sredo, 6. februarja. Tako so ob 16. uri predali svojemu namenu prenovljene prostore knjižnice, ob 18. uri pa je bila osrednja slovesnost v dvorani Kulturnega doma. Vmes, ob 17. uri, jebila v Galeriji Kulturnega doma otvoritev ...

petek, 8. februar 2013 ob 09:56

V Radencih počastili Prešerna

Na predvečer letošnjega slovenskega kulturnega praznika je bila Kongresna dvorana hotela Radin v Radencih nabito polna. V primerjavi z drugimi kulturnimi prireditvami v preteklosti se dobi občutek, da tudi sedaj, kot nekoč, krizni časi »potegnejo« ljudi h kulturi. Torej je slovenska ...

petek, 8. februar 2013 ob 09:10

Z utrinki poezije v živo, predstavili dvojezično knjigo Erato

Literata Feri Lainšček in Robert Titan Felix, zgodovinar pedagog Franc Kuzmič, kantavtor Tomaž Domicelj in umetnica Irena Brunec - Tébi, so v četrtek, 7. februarja, v Poročni dvorani Mestne hiše v Ljutomeru, predstavili dvojezično knjigo "Erato - muza ljubezenske in erotične poezije", ...

četrtek, 7. februar 2013 ob 22:18

Praznik slovenske kulture v vrtcu

Slovenci imamo svoj kulturni praznik. Koliko smo nanj ponosni ali pa nam pomeni le dela prosti dan, naj presodi vsak sam.

četrtek, 7. februar 2013 ob 21:51

Miklošičevo nagrado prejela Marija Prelog

V četrtek, 7. februarja, je Občina Ljutomer, ob slovenskem kulturnem prazniku, pripravila prireditev s podelitvijo Miklošičeve nagrade in priznanj. Slavnostna govornica na prireditvi je bila akademska kiparka in slikarka, Irena Brunec – Tébi.

četrtek, 7. februar 2013 ob 21:30

P&F mora Dvorec Jeruzalem predati IGD Holermuos

Po poročanju današnjega Večera, je soboško okrožno sodišče izdalo začasno odredbo, po kateri mora družba P&F Jeruzalem Ormož izročiti Dvorec Jeruzalem družbi IGD Holermuos.

četrtek, 7. februar 2013 ob 13:493

Pogrešan Davorin Slivnjek iz Vaneče

V soboto, 2. februarja 2013 v večernem času, je odšel od doma neznano kam Davorin Slivnjek, star 44 let, stanuje Vaneča, UE Murska Sobota.

četrtek, 7. februar 2013 ob 13:12