Šic bar osvojili turnir v Sladkem vrhu

V soboto, 19. januarja, je v Sladkem Vrhu potekal nogometni turnir, ki ga je pripravilo TVD Partizan Sladki Vrh. Nastopilo je 18 ekip, med njimi tudi ekipa Šic bar, ki je osvojila turnir.

ponedeljek, 21. januar 2013 ob 22:19

8-metrski snežak v Trnovcih

Obilica snega, ki je zapadel že prejšnji teden je med vikendom kar vabil ljudi, da z grajenjem snežaka prebudijo otroka v sebi. Tako so prijetno s koristnim združili tudi vaščani Trnovec, vasi občine Sveti Tomaž, ki so pred gasilskim domom PGD Trnovci postavili snežaka velikana.

ponedeljek, 21. januar 2013 ob 21:51

Komedija - burkaška moraliteta Sljehrnik v Ljutomeru

Po novembrski in januarski odpovedi končno v Ljutomeru komedija - burkaška moraliteta Sljehrnik po besedilu Iztoka Mlakarja, ki v predstavi igra tudi glavno vlogo. V sredo, 3. aprila 2013, ob 19.30 uri v Domu kulture Ljutomer.

ponedeljek, 21. januar 2013 ob 19:101

Društvo Johann Janez Puch izdalo zbornik Lotmerški Puhovci

Na 20. občnem zboru društva Johann Janez Puch iz Ljutomera, ki je potekal v Banovcih, je bilo predstavljeno delo v minulem letu. Veliko prireditev, katere je obiskala množica ljubiteljev starodobne tehnike.

ponedeljek, 21. januar 2013 ob 14:334

Prvi izbor za zlato lisico v Železnih Dverih

Nedelja, 20. januarja, je privabila kar nekaj Prlekov na snežne poljane. V Železnih Dverih je potekal prvi izbor za tekmovalce, ki se bodo udeležili tekmovanja za zlato lisico. Kdaj bo tekmovanje, še ni znano. Otroška razigranost, topel čaj in dobra kühana rdečka so naredili dan še lepši.

ponedeljek, 21. januar 2013 ob 14:267

Ikone v Slovenskih Konjicah

Srbsko kulturno društvo »Štajerska skupnost«, ki jo s sedežem v Mariboru kot predsednik vodi Rade Bakračević iz Radenec, je v sodelovanju s Srbsko-slovenskim humanitarnim kulturnim društvom »Srečanje«, ki mu v Slovenskih Konjicah predseduje Radovan Milić, pripravilo razstavo ...

ponedeljek, 21. januar 2013 ob 11:45

Kraljice na obisku v Prlekiji

Nizke temperature v soboto zjutraj niso prestrašile kraljic, saj so se kljub nekaj stopinjam pod ničlo odzvale povabilu 3. kogovske vinske kraljice Špele Borko in obiskale prečudovito Prlekijo. Špela se je kljub temu, da je vinska kraljica, odločila da medse povabi tudi kraljice ostalih gospodarskih ...

nedelja, 20. januar 2013 ob 21:40

Polka in majolka prihaja v Prlekijo

Prlekija je razgibana pokrajina, ki skriva veliko lepot in veliko glasbe. Zato bo prva letošnja Polka in majolka zelo razgibana, saj bomo prvič predstavili kar 6 malih prleških občin na svojevrsten način. Z glasbo seveda.

nedelja, 20. januar 2013 ob 21:32

Zabava s Čuki v Cerkvenjaku

Minulo soboto so v diskoteki Anton v Cerkvenjaku nastopili vsestranski Čuki ter s svojimi številnimi hiti zabavali tako mlajše kot starejše.

nedelja, 20. januar 2013 ob 17:55