Sprejem dobitnikov medalj v Ljutomeru

Karate sekcija TVD Partizan Ljutomer, je v torek, 4. aprila, pripravila presenečenje, saj je organizirala sprejem za dobitnike medalj v KOFUKAN WORLD CUP-u, ki je potekalo na Portugalskem. Iz Karate sekcije Ljutomer je sodelovalo šest tekmovalcev, ki so dosegli odlične rezultate.

sreda, 4. april 2012 ob 13:077

Sprejem svetovne prvakinje v rodnih Ključarovcih

Tanja Vrbnjak je šestnajstletnica, ki obiskuje Srednjo zdravstveno šolo v Rakičanu. Doma je v Ključarovcih, karate trenira že precej dolgo.

torek, 3. april 2012 ob 23:073

Na cezanjevski OŠ gostili gospo Janjo Barši in predstavnike Občine Ljutomer

V ponedeljek, 2. aprila, so se na OŠ v Cezanjevcih mudili predstavnica Ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport (Služba za investicije), Janja Barši, županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, direktor občinske uprave Tomislav Zrinski in Jerneja Rajner.

torek, 3. april 2012 ob 18:40

»Podobe zrejo na nas« v Križevcih

V nedeljo, 1. aprila, je bila v prostorih župnišča v Križevcih pri Ljutomeru otvoritev 13. razstave "remenic". Organizator razstave je Kulturno društvo Križevci pri Ljutomeru, "remenice" pa so delo gospe Olge Antič, ki je za svoje umetnine lani prejela slovenski cerfitikat za praskanko.

torek, 3. april 2012 ob 18:28

Otroci vrtca Križevci na plavalnem tečaju

Plavanje je velikega pomena za življenje. Zgodnje učenje plavanja vpliva na telesni razvoj otrok: dihanje, srčno-žilni sistem, skelet, mišičje, termoregulacijo. Vse skupaj se začne že zelo zgodaj-doma v kadi, ko otrok dobi prve informacije o vodi. Pomembno je, da so te izkušnje pozitivne, da ...

torek, 3. april 2012 ob 13:11

Aktualno na GFML - april 2012

Na gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer vsak mesec dijaki s pomočjo mentorja pripravijo oddajo Aktualno na GFML. V tokratni oddaji najdete vsebine, kot so obsežna reportaža o MEP-u (Modelu evropskega parlamenta), reportaže z raznih tekmovanj in ekskurzij, obisk nemške pisateljice Birgit Vanderbeke ...

ponedeljek, 2. april 2012 ob 21:482

Koledar prireditev v občini Ljutomer april 2012

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ljutomer in okolici v aprilu.

ponedeljek, 2. april 2012 ob 20:25

Mlada beltinška banda pri hudem mačku

V petek, 30. marca, je v Ljutomeru Pri hudem mačku nastopila Mlada beltinška banda, etno glasbena skupina, katero je sprva sestavljalo 10 članov, skozi leta pa se je izoblikovala v kvintet mladih glasbenikov.

ponedeljek, 2. april 2012 ob 18:26

Emkej v Ljutomeru predstavil novo ploščo

Dve leti po izidu prvega albuma »Šmorn« je Marko Kocjan - Emkej ustvaril novo ploščo »Znajdi se« v sodelovanju s primorskim producentom JK Soulom. V petek, 30. marca, se je tako z novim albumom predstavil tudi ljutomerski publiki v Baru Klub.

ponedeljek, 2. april 2012 ob 18:133