Tabla z napisom Globetka do konca marca

Pred kratkim smo že pisali o tem, da večino starejših občanov Ljutomera zelo moti tabla Ščavnica pri mostu čez potok Globetka. Po njihovih besedah je tam bila vedno Globetka in veliko starejših Ljutomerčanov je dalopobudo za zamenjavo table s pravilnim nazivom.

ponedeljek, 5. marec 2012 ob 19:5012

Najsrečnejši dan v življenju

Člani društva KUD ZRAK Gornja Radgona, so znova posneli kratki film z naslovom Najsrečnejši dan v življenju v režiji Boštjana Sovca, ki je pred tem že režiral filme Mož, ki je molčal in Radgona Über Alles.

ponedeljek, 5. marec 2012 ob 19:31

V ljutomerskem vrtcu dobili plezalno steno

Ob lanskem kostanjevem pikniku smo med drugim izvedli tudi srečelov za nabavo plezalne stene. Prvega marca letos nam je uspelo popestriti naše igrišče prav z namestitvijo le-te.

ponedeljek, 5. marec 2012 ob 19:263

Komu je namenjen defibrilator v Biotermah?

Ob brskanju po spletu sem naletel na informacijo, da je v avli hotela Bioterme nameščen defibrilator. Zadevo sem šel preverit, saj je skoraj neverjetno, da je v bližini dostopna naprava, s katero je mogoče reševati življenja, a ljudje s tem niso seznanjeni.

ponedeljek, 5. marec 2012 ob 19:2114

Nagradna igra Mrigz&Ghet

Zaradi tehničnihi težav je koncert: Hip hop with Mrigz 'n' Ghet prestavljen na soboto, 24.3. Hvala za razumevanje!Vabljeni na hip - hop koncert v Baru Klub. Tokrat prihajata na obisk velenjska reperja Mrigz&Ghet, ki bosta predstavila svoj album Mrigz'n'Ghet Hitz. Koncert bo v soboto, 24. marca ...

ponedeljek, 5. marec 2012 ob 17:443

V diskoteki Anton nastopil Ivan Zak

Minulo soboto je v v diskoteki Anton v Cerkvenjaku nastopil hrvaški pop-folk glasbenik Ivan Zak.

nedelja, 4. marec 2012 ob 20:596

Premiera predstave Videoklub

V nedeljo, 4. marca, so mladi gledališčniki ljutomerskega gledališča KD Ivan Kaučič v Domu kulture v Ljutomeru uprizorili premiero predstave Gorana Gluviča - Videoklub v režiji Srečka Centriha.

nedelja, 4. marec 2012 ob 19:45

Zagorela trava in vinograd

V nedeljo, 4. marca, okoli 12.20 ure, je v naselju Rinčetova Graba na travniku gorela suha trava. Moški je zakuril podrast v sadovnjaku, zaradi vetramu je ogenj ušel izpod nadzora ter se razširil na bližnje vinograde. V požaru je zagorelo približno 1 hektar trave in bilo poškodovanih približ ...

nedelja, 4. marec 2012 ob 18:2310

Film predvajan tudi v Apačah in Ljutomeru

2. marca ob 18.00, sta bila v Ljutomeru predvajana filma Künštnih Prlekov, katera se navezujeta na Prlekijo, v drugem delu pa je posnet del občine Ljutomer in sicer ob Muri, Krapje in Cven. Glavno besedo pa ima dr. Miran Puconja, ki pove veliko o Prlekih in posebnostih, katere te ljudi krasijo in ...

sobota, 3. marec 2012 ob 21:333