Predstavitev knjige »Nekaj besed o Mali Nedelji in njenih ljudeh«

"Gre za zgodovino, ki je niso pisali samo veliki ljudje, ampak predvsem mali ljudje, ki so v kraju živeli in delovali. V knjigi so zapisani dogodki, očem nevidni, pa vendarle pomembni za posameznika, za skupnost ali družbo".

četrtek, 23. februar 2012 ob 10:11

Specialna enota teroristom preprečila zaprtje akademije

Policisti Policijske uprave Murska Sobota so tudi letos skupaj s kolektivom termalnega kopališča Banovci med zimskimi šolskimi počitnicami pripravili preventivni projekt za otroke, Policijska akademija detektiva Frančeka. Otroci tako na zanimiv način spoznavajo delo policistov, v sredo pa je bila ...

sreda, 22. februar 2012 ob 13:509

Premiera tudi v Radencih

Radenci, slatina, maraton in turizem. Kraj, kjer turisti najdejo veliko zanimovosti, gotovo pa je na prvem mestu gostoljubje. Posebno mesto je namenjeno ljudem, ki veliko pomenijo in ljudem kateri ustvarjajo zgodbo Radenec.

sreda, 22. februar 2012 ob 12:4911

Smrkoigre v vrtcu Križevci

Strokovne delavke smo pod vodstvom vzgojiteljice Tadeje Žuman pripravile predstavo za otroke z naslovom SMRKOIGRE. V sproščenem in veselem vzdušju so otroci lahko spremljali navihane dogodivščine junakov Smrkcev.

sreda, 22. februar 2012 ob 11:562

V Mariboru rajale male in velike pustne šeme

V Mariboru se je pustovanje odvijalo na Trgu Leona Štuklja, kjer so dopoldan rajale male pustne šeme, s Čarovnikom (in kavbojem) Grego. Najizvirnejše otroške skupinske in posamezne maske so bile nagrajene, prav vse male pustne šeme pa so se lahko posladkale s pustnim krofom.

torek, 21. februar 2012 ob 22:411

Pustovanje v DOSOR-ju

V okviru projekta Z ROKO V ROKI, ki je skupni projekt Kluba prekmurskih študentov, Pomurskega društva za krepitev socialnega dela in DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, smo študentje prostovoljci izvedli dogodek Pustovanje v DOSOR-ju, ki je potekal v nedeljo, 19. februarja v DOSOR-jevi jedilnici ...

torek, 21. februar 2012 ob 18:52

Pustovanje v vrtcu na Stari Cesti

MAŠKARE, MAŠKARE pisane kot rožice, navihane kot deklice in lepe kakor pravljice.

torek, 21. februar 2012 ob 17:09

Pustno rajanje v vrtcu Cezanjevci

Na pustni torek so se otroci vseh treh skupin iz vrtca Cezanjevci našemili v maškare. Ta dan so bili v vrtcu Spidermani, čebelice, miške, Pike Nogavičke, pikapolonice, Batmani, gosenice, pirati, polž, vragec, Nodi, vila, Tom in Jerry, muca, levček, ninja, škrati, klovn, telebajsek.

torek, 21. februar 2012 ob 13:361

Nova oblika zlorab na bankomatih

Slovenska policija ponovno opozarja uporabnike bankomatov na previdnost pri dvigovanju gotovine. V zadnjih dneh so v Ljubljani v Mariboru obravnavali več primerov nove oblike zlorab, ki se imenuje »Cash Trapping«.

torek, 21. februar 2012 ob 11:071