Kako partnerja prepričati v nekaj divjega?

Nekaj divjega!

suzana33, ponedeljek, 23. november 2009 ob 07:12
Kako partnerja prepričati v nekaj divjega?

Si želite seksati divje, živalsko pa niste prepričani ali si vaš partner/ica želi isto? Pripravite ga/jo do tega da si bo tudi on/ona želela seksa na "hard"?

Živalski seks, grobi seks ali po domače kar seks na “hard” je spolna želja marsikatere ženske oziroma moškega. Težava nastopi, ko si tega ne upa zaupati partnerju/partnerici, ker se boji zavrnitve in obtožb. Včasih bi celo lažje svoje seksualne želje zaupali nekomu, ki ga komaj poznate, ali ste bili z njim/njo le za eno noč, kot pa dolgoletnemu/i partnerju/ici. Mnogi so prepričani, da je grob seks predvsem za hrabre in spolno bolj odprte ljudi, vendar temu ni tako. Takšen seks lahko imate tudi s svojim/svojo ljubljenim/no, ki je bolj nežne narave, vam bo pa pri doseganju le tega zagotovo prišlo prav nekaj nasvetov.

Preučite vajine fantazije!
Pornografski filmi prikazujejo "hardcore" scene, v katerih moški ejakulirajo po ženskem obrazu, one pa pri tem neznansko uživajo. V realnem svetu ima marsikatera dama sicer preverzne misli, a so daleč od tega, kar vidite v porničih. Tudi marsikater moški ni ravno pristaš ejakulacije po ženskem obrazu, saj se mu to zdi nespoštljivo.
Marsikdo pa v najbolj skritih fantazijah sanjari o tem, da bi se živalsko poseksal/a s partnerjem/ico, a se svoje občutke boji deliti z njim/njo. Strah jih je namreč, da jih bo partner/ica imel/a za preverzno/ega. Prepričajte ga/jo naj vam zaupa svoje fantazije in stvari, si jih ne upa poskusiti ter mu/ji dajte vedeti, da boste veseli, če lahko izpolnite njegove/njene najbolj perverzne fantazije.

Pogovarjajte se!
Če zares želite, da se vam partner/ica popolnoma preda in prepusti vašim živalskim fantazijam, morate imeti pravi pristop in se z njim/njo veliko pogovarjati. Načeloma mu/ji lahko omenite prizor iz filma za odrasle, ki vas vzburja in mu/ji zaupate svoje občutke ob gledanju le tega, a je še toliko bolje, če svojo ljubezen povprašate o fantazijah, ki jih ima.

Vprašanja, kot so: Kaj misliš o požiraju sperme? Bi lahko kdaj poizkusila? Si me želiš klicati s kakšnim bolj perverznim imenom? Si želiš, da poskusiva malo bolj divje in grobo? so uporaben način, da izveste, kaj misli o tovrstnem seksu.

Naredite prvi korak!
Številni ljudje zatirajo svoje živalske čute, ker se bojijo, da bi jih imeli za perverzne in da s tem morda celo žalijo svojega partnerja/ico. V tem primeru je dobro razčistiti, da seksualni občutki ne bodo vplivali ali kakorkoli spremenili vaših občutkov do partnerja/ice , temveč jih bodo le še izboljšali. Dajte poudarek na njegove/njene seksualne želje in mu/ji povejte, da boste neznansko uživali v njegovih/njenih divjih akcijah le, če si bo tudi sama tega zares želela.

Bodite potrpežljivi!
Marsikdo se za nove podvige odpre le, če popolnoma zaupa svojemu partnerju/ici. To pa vam lahko vzame kar nekaj časa in potrpljenja. Če preveč pritiskate nanj/o lahko s tem že na začetku vse pokvarite. Vaše želje in fantazije uvajajte v vajin odnos počasi, korak za korakom.

Prepustite mu/ji glavno vlogo!
Najboljši način za uresničitev vaših živalskih seksualnih fantazij je, da seksate po njegovem/njenem scenariju. Če vidite, da ne mara vašega eksperimentiranja ali pa se ob tem počuti nelagodno, je bolje, da zadevo upočasnite in ste prihodnjič malce bolj pazljivi. Spodbujajte njegovo/njeno iniciativo in se raje osredotočite na stvari, ki so vama sicer všeč. Svojih fantazij pa nikar ne opustite. Večkrat bolj taktno odprite to temo in se s svojim parterjem/-ko pogovorite o tem, česa si zares želite. Zagotovo bosta skupaj našla način, kako se jim približati. Če ne vsakič, pa vsaj občasno.





Blog je mnenje avtorja in ne izraža stališča uredništva.


Več v Blog

Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

petek, 4. avgust 2023 ob 09:25
Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

nedelja, 30. julij 2023 ob 10:42