Stara praksa se nadaljuje

YONG, sreda, 30. maj 2018 ob 08:58
Stara praksa se nadaljuje

Na prašno občinsko cesto v Šalincih se je spet pozabilo. Z vseh strani jo zarašča visoka trava, prebivalec z domom na koncu ceste, pa vsaj sredino skuša ohraniti svetlo z uporabo ne ravno poceni herbicida za zatiranje rastlinja. Njegovi klici na pooblaščenega in plačanega vzdrževalca teh cest so brez odziva. Sicer pa to ni nič čudnega, saj tudi sicer podjetje Nograd Lotmerk d.o.o. ni sposobno normalne poslovne komunikacije, saj tudi sam čakam še na odgovor na direktno pismo od 10. aprila in poziv od 23. maja 2018. Tudi odziva na objave v mediju ni. Očitno je vse zaman, saj odgovornim, ki upravljajo podjetje, očitno ni vredno odgovarjati na vprašanja in pozive občanov, ki posredno preko občine plačujemo, kar bi moralo to podjetje opravljati. Žal tudi taka podjetja v tako urejeni državi lahko dobro in varno uspevajo.
Pred leti, ko je to skrb imela pridna gospa, v okviru javnih del, so bili robovi cest redno pokošeni. Hvala za to gospa.

Yong

Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi