Prvi šolski dan prvošolčkov na Osnovni šoli Mala Nedelja

Za zaključek prvega dne so pojedli najboljšo šolsko malico

Branko Košti, torek, 1. september 2015 ob 19:39
Prvi šolski dan na OŠ Mala Nedelja

Prvi šolski dan na OŠ Mala Nedelja

Dan, ko prvič sede v šolsko klop, vsakemu človeku ostane v nepozabnem spominu. Zato je zelo pomembno, kako se na šoli, katere prag prvošolček prestopi, pripravijo na ta, za otroka in tudi za starše, še posebej vznemirljiv dan. Zato se v šolah še posebej potrudijo sprejeti otroke in njihove starše, čim bolj prijazno ter si pridobiti njihovo naklonjenost in zaupanje.

Današnji dan, ko so v spremstvu staršev prvič sedli v šolske klopi Osnovne šole Mala Nedelja, bo za šestnajst prvošolčkov prav gotovo nepozaben. V učilnici jih je najprej pozdravila ravnateljica Breda Žunič, potem so spoznali še svojo razredničarko Mišo in njeno pomočnico učiteljico Ireno. Mali učenci so se zbrali v krogu in se tudi oni predstavili učiteljicama in sošolcem. Skupaj so poslušali pravljico o Miški Sladkosnedki, ob koncu pa so prejeli še darilca - velike XXL lizike.

Za zaključek prvega šolskega dne so si ogledali prostore šole, nato pa so v šolski jedilnici pojedli svojo prvo, najboljšo šolsko malico.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje