Na ŠICovi noči štiri ure glasbe in zabave

Nastopili bodo Gadi, Učiteljice, Klapa Godimenti in Mladen Grdović

Prlekija-on.net, četrtek, 12. november 2015 ob 09:14
ŠICova noč

ŠICova noč

V Ljutomeru bo v soboto, 21. novembra, potekala ŠICova noč, na kateri bodo nastopili Gadi, Učiteljice, Klapa Godimenti in Mladen Grdović z Grupo Romantic. Koncert bo v športni dvorani ŠIC Ljutomer od 20. ure naprej

GADI
Začetki skupine GADI segajo v leto 2005, vendar člani štejejo njihovo delovanje od leta 2008, saj so se takrat začeli udeleževati tudi festivalov in raznih televizijskih oddaj. V prvih letih je šlo bolj za raziskovanje in nadgrajevanje znanja, rodile pa so se tudi ideje za prve pesmi. Vse te ideje so bile posnete na razne snemalne medije, prva pesem, katera je bila posneta v pravem snemalnem studiu, pa je bila iskrica ljubezni.

Skupino GADI sestavljajo: David Novak, Anže Zavrl in Primož Ilovar.

UČITELJICE
Učiteljice so mlada ženska skupina, ki jo sestavljajo tri punce: Matea (glavni vokal), Ana (violina in spremljevalni vokal), Silvia (Tambura in spremljevalni vokal).

Te tri simpatične in talentirane punce iz Kutine (Matea), Ljubljane (Ana) in Koprivnice (Silvia) so v zelo kratkem času uspele pritegniti pozornost na sebe in na njihovo glasbo. V samo dveh mesecih so njihove pesmi na YOUTUBE bile deležne milijonskih ogledov. Najrajši nastopajo v živo, kjer publika odlično reagira na njihove pesmi.

KLAPA GODIMENTI
Dalmatinska klapa GODIMENTI prihaja iz Vodic. Ustanovljena je bila leta 2006 z namenom ustvarjanja kulturno umetniških del in zabavnih koncertov.

Njihove nagrade so:
- 1. nagrada publike OMIŠ 2012
- 3. nagrada strokovne žirije Festival Melodij Hrvatskog Jadrana
- 2. nagrada strokovne žirije Mednarodni klapski festival Ljubljana Stožice 2013
Njihov največji hit je: MOJA LJUBAV STARA

MLADEN GRDOVIĆ&GRUPA ROMANTIC
Mladen Grdović je rojen v Zadru, kjer živi še danes. Šolanje je končal v rodnem Zadru, kjer se je tudi začel ukvarjati z glasbo. Avtor je številnih tekstov in glasbe ter izvajalec skladb s katerimi zmaguje na nizu festivalov. Samo na Hrvaškem je v svoji glasbeni karieri sodeloval preko 40 krat. Zraven samostojnih nastopov je sodeloval s številnimi znanimi glasbeniki kot so: Mišo Kovač, Mate Bulić, Dražen Zečić, Vinko Coce... Izdal je veliko albumov, ki so bili prodani v 2,5 milijonski nakladi. Njegove pesmi so zelo priljubljene, največji njegov hit pa je DALMATINAC SAM. S pokojnim Tomislavom Ivčićem sta nastopala skupaj pod imenom »DUO PEGLA«. Na koncertih ga spremlja njegova skupina Grupa ROMANTIC.

Torej vidimo se 21. novembra 2015 ob 20.00 uri na nepozabni ŠICOVI NOČI.

Vstopnice lahko kupite v Šic bar cafeju v Ljutomeru.


Več v Družabno