Društvo Sožitje Ljutomer pripravilo Miklavževanje

Miklavževanja se je udeležilo več kot 130 članov društva

Prlekija-on.net, torek, 8. december 2015 ob 10:38
Miklavževanje društva Sožitje Ljutomer

Miklavževanje društva Sožitje Ljutomer

Društvo Sožitje Ljutomer, medobčinsko društvo za pomoč osebam z motnjami v duševnem razvoju, je pripravilo vsakoletno Miklavževanje. Tokratnega, ki so ga pripravili v četrtek, 3. decembra, v hotelu Stela v Ljutomeru, se je udeležilo več kot 130 članov društva Sožitje.

»V teh decembrskih dneh se drug za drugim vrstijo prazniki, ki jim bo vsak namenil toliko pozornosti, kolikor zanj pomenijo. Prazniki že tisočletja napolnjujejo človeško življenje in ga hkrati razbremenjujejo,« je dejala predsednica društva Sožitje Marina Gracin. Lepim željam se je pridružila tudi županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba, ki je v svojem nagovoru poudarila, da naj bo mesec december čas, ko si vzamemo še več časa za pogovor in prijetne besede. Vsem prisotnim je zaželela prijetno druženje in praznovanje ter vse lepo v letu 2016.

V kulturnem programu so nastopili otroci iz OŠ Cvetka Golarja Ljutomer, varovanci Varstveno delovnega centra Ljutomer in stanovalci Doma Lukavci, ki so pokazali veliko pevskega talenta. Vse prisotne otroke je obdaril Miklavž, katerega je tudi tokrat spremljal parkelj.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno