Prazničen, nasmejan in veseli december v vrtcu Cezanjevci

Otrokom so želeli ponuditi nekaj zabavnega, zanimivega in razigranega in povrhu vsega še kakovostnega

Prlekija-on.net, torek, 29. december 2015 ob 14:24
Veseli december v vrtcu Cezanjevci

Veseli december v vrtcu Cezanjevci

Ja, tako kot vsepovsod, smo se tudi v našem vrtcu potrudili, da bi bil mesec december poseben mesec. Predvsem otrokom smo želeli ponuditi nekaj zabavnega, zanimivega in razigranega in povrhu vsega še kakovostnega.

V prazničnem mesecu se je zato pri nas zvrstilo kar nekaj dogodkov. Sprva nas je obiskal prvi dobri mož Miklavž, ki je s seboj pripeljal zelo prijaznega parklja. Obiskala nas je klovnesa Eva Š. Maurer, ogledali smo si lutkovno predstavo gledališča Ku-kuc z naslovom Božična simfonija, strokovne delavke pa smo otrokom in staršem pripravile dramsko igro z naslovom Zimska pravljica. V začetku meseca smo okrasili skupno jelko, si izdelali praznično dekoracijo in kosili ob svečkah. Tako smo si polepšali vzdušje v igralnicah. Pri krasitvi oddelčne jelke pa so nam pomagali tudi starši, saj smo skupaj z njimi izdelovali okraske in na koncu okrasili vsak svojo jelko. Pekli smo tudi pecivo in si tako pripravili čajanko. Oddelku drugega starostnega obdobja pa se je pri peki peciva pridružila tudi mamica, gospa Simona Stojnšek. Prav tako smo sodelovali z Območno obrtniško zbornico Ljutomer in pripravili kulturni program. Pri tem so sodelovali tako otroci kot strokovne delavke. Vzeli smo si čas in se sprehodili tudi po našem okrašenem mestu Ljutomeru. To je bilo za otroke prav posebno doživetje in ob tem so se jim zares zaiskrile oči. Ogledali smo si podjetji Farmtech in Arko d.o.o. Na koncu tega zares veselega meseca pa nas je obiskal še Božiček.

Vsem, ki so se skupaj z nami v tem mesecu kakorkoli ustavili ali se z nami poveselili se iskrena zahvaljujemo. Hvala podjetjem, ki nam z odprtim srcem omogočajo, da si lahko ogledamo njihovo delo. Verjemite, otroci o tem še dolgo pripovedujejo. Iskrena hvala tudi vsem staršem, ki ste pripravljeni sodelovati in to počnete z veseljem.

Strokovne delavke vrtca Cezanjevci vam želimo, da v novo leto vstopite z odločnimi koraki in s takšnimi nadaljujete vse leto. Nasmeh na obrazu pa naj skozi leto spremlja vas in vaše najdražje!

Prispevek pripravila Jasna Lipovec


Več v Najmlajši