Ustvarjalne delavnice z GFML v vrtcu Cezanjevci

V vrtcu Cezanjevci so s prijatelji iz Stare Ceste preživeli še en lep, igriv in nasmejan dan

Prlekija-on.net, nedelja, 24. januar 2016 ob 10:25
Ustvarjalne delavnice v vrtcu Cezanjevci

Ustvarjalne delavnice v vrtcu Cezanjevci

V petek, 22. 1. 2016 so nas v vrtcu Cezanjevci obiskali dijaki Gimnazije Franca Miklošiča, smer predšolska vzgoja. Predstavili so se nam z dramsko predstavo Petelin in njegova suknjica. Sledile so ustvarjalne delavnice, v katerih so se otroci lahko preizkusili v različnih spretnostih.

V glasbeni delavnici smo peli pesmice in jih spremljali z bum palicami. To je bilo še posebej zanimivo. V likovni delavnici smo se spomnili na živali, ki so nastopale v predstavi in jih s pomočjo dlani tudi ustvarili. V jezikovni delavnici smo razmigali naše jezičke in se preizkusili v ugankah. V naravoslovni delavnici smo se spremenili v male čarovnike. Petelinčki so se začeli vrteti in poskakovati, voda pa ni pritekla iz kozarca, čeprav smo tega obrnili. V gibalni delavnici pa smo se igrali gibalne igre in tako poskrbeli da ostanemo zdravi in nasmejani.

Tako smo v vrtcu Cezanjevci z našimi prijatelji iz Stare Ceste preživeli še en lep, igriv in nasmejan dan!

Kolektiv vrtca Cezanjevci


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši