»Ustvarjalnici« dijakov Predšolske vzgoje Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer na Osnovni šoli Cvetka Golarja Ljutomer

Vsi dijaki so se zelo potrudili in z veliko dobre volje ter potrpežljivosti vodili učence skozi nova doživetja in spoznanja

Prlekija-on.net, ponedeljek, 1. februar 2016 ob 14:53
Ustvarjalnici na OŠ Cvetka Golarja Ljutomer

Ustvarjalnici na OŠ Cvetka Golarja Ljutomer

Dijaki 3. letnikov Predšolske vzgoje Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer so na OŠ Cvetka Golarja Ljutomer izvedli dve »ustvarjalnici« (19. 1. 2016, 1. 2. 2016). Pod vodstvom mentorjev so priredili zgodbici Anje Štefan – Petelin in njegova suknjica ter Melje, melje mlinček. Obe predstavi sta bili res kvalitetno pripravljeni, z vso scenografijo in glasbo, ki sodi zraven.

Gledališki predstavi Petelin in njegova suknjica je sledilo pet delavnic: glasbena, likovna, jezikovna, naravoslovna in gibalna. Predstavi s senčnimi lutkami Melje, melje mlinček pa so sledile gibalna, plesna, likovna, jezikovna in matematična delavnica. Vsi dijaki so se zelo potrudili in z veliko dobre volje ter potrpežljivosti vodili učence skozi nova doživetja in spoznanja. Trud mentorjev in dijakov je odražalo veselje naših učencev – z velikim zanimanjem so spremljali obe predstavi in z veseljem sodelovali na delavnicah, tako da se že veselimo novih »ustvarjalnic« v prihodnjem šolskem letu. Dijakom in mentorjem pa še enkrat hvala in uspešno in kreativno še naprej!

Kolektiv OŠ Cvetka Golarja Ljutomer


Več v Kultura in izobraževanje