56. Kurentovanje na Ptuju odpira svoja vrata

Skozi vse dni vas bo spremljal bogat glasbeni program

Aleš Muhič, torek, 2. februar 2016 ob 10:31
Za Kurentovanje na Ptuju je vse nared

Za Kurentovanje na Ptuju je vse nared

56. Kurentovanje na Ptuju odpira svoja vrata v torek, 2.2.2016. Skozi vse dni vas bo spremljal bogat glasbeni program. Karte lahko kupite po predprodajnih cenah Pošta Slovenije, Eventim, Petrol, TIC Ptuj, Kavarna KPŠ in kiosk pred Karnevalsko dvorano (na dan dogodka).

Program:
  • Torek, 2. februar, 20.00 Čuki in Gadi
  • Sreda, 3. februar, 20.00 Učiteljice, Petra Kovačevič, Kingston
  • Četrtek, 4. februar, 20.00 Parni Valjak, Drugo Dugme
  • Petek, 5. februar, 20.00 Mi2, Happy Ol'McWeasel, Cover Lover
  • Sobota, 6. februar, 19.00 Veliki karnevalsi bal, Tanja Žagar, Ansambel Pajdaši
  • Nedelja, 7. februar, 20.00 Poskočni muzikanti, Prljavo Kazalište
  • Ponedeljek, 8. februar, 20.00 Magnifico, Mambo Kings
  • Torek, 9. februar, 20.00 Nina Pušlar, Modrijani
Prav tako ne bo manjkalo dopoldanskih prireditev v Karnevalski dvorani in sicer v sredo 3. februarja se bo spet odvijalo 7. tradicionalno pustovanje invalidskih organizacij, katero pripravlja Društvo Sonček za cerebralno paralizo Ptuj-Ormož. Za glasbo bo tokrat poskrbel Dejan Vunjak, za animacijo pa Urška Vučak, in tudi tokrat bodo najizvirnejše maske nagrajene. Prireditve se boste lahko udeležili od 10. do 14. ure. V Petek, 5. februarja od 11. do 17. ure bo 2. vseslovensko seniorsko pustovanje. Tokrat bodo za glasbo poskrbeli člani ansambla Zlatih 6 in Urška Vučak. Obiskovalce bo prijazno pozdravil tudi Princ Karnevala. Kot vsako leto, bodo pripravljene tudi nagrade za najbolj izvirne maske.

V soboto, 6. februarja ob 11. uri bo pa že tradicionalni Poli Žur, katerega bo spremljal animacijski in zabavni program otroke, katerega organizira Perutnina Ptuj. Vsekakor pa ne bo manjkalo velike otroške maškarade, katera bo v ponedeljek 8. februarja od 15. do 18. ure. Prireditev organizira Društvo prijateljev mladine Ptuj in CID Ptuj, poskrbljeno pa bo za animacijo ter glasbene goste. Izbrali in nagradili bodo najlepšo, najizvirnejšo posamično, skupinsko in družinsko masko.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno