Letos na odru Bujte repe

The Cock Tails, Carpe Diem in Hamo & Tribute 2 love

Prlekija-on.net, sobota, 20. februar 2016 ob 12:21
Bujta repa

Bujta repa

Bujta repa, tradicionalni dogodek Kluba prekmurskih študentov, bo letos potekala 2. marca v Festivalni dvorani. Tudi letos bodo nastopile tri znane slovenske glasbene skupine. Najprej bo z nami skupina The Cock Tails, nato bo ozračje ogrela skupina Carpe Diem. Kot glavni nastopajoči pa letos na oder stopa zasedba Hamo & Tribute 2 love. Predstavljamo pa tudi novost, uradno spletno stran Bujte repe.

Skupina The Cock Tails prihaja iz Pomurja. So zabavna funk, pop in rock 'n' roll zasedba, ki bo poskrbela, da bo že uvod v letošnjo Bujto repo obiskovalce dvignil na noge.

Skupina Carpe Diem, že skozi ime odraža svoj stil glasbe. Ne bojijo se novosti, njihova glasba je različna, razgibana a povezana v celoto. Sami zase pravijo, da ljudi pripravijo do plesa, kar se bo nedvomno zgodilo tudi na letošnji Bujti repi.

Hamo & Tribute 2 love so ena izmed najbolj popularnih soul-blues-rock skupin trenutno na slovenski glasbeni sceni. Zasedba redno koncertira na vseh odrih - od klubov do festivalov. Decembra leta 2015 je na dveh razprodanih koncertih v Ljubljanskem SiTi teatru izšel njihov novi album "Pol S". Na Bujti repi bodo v Festivalni dvorani predstavili skladbe z novega albuma in stare uspešnice (Rožice, Dejva bit čist bliz, Gremo se igrat boga, Do you believe in love, ...).

Vstopnice za letošnjo Bujto repo so na voljo na naslednjih prodajnih mestih: pisarna Kluba prekmurskih študentov v Dvorcu Rakičan, Mladinski servis, osebni prodajalci v Ljubljani in Mariboru. Cena študentskih vstopnic znaša 5 evrov, neštudentskih pa 8. Cena za večerjo je enotna, in sicer 5 evrov.

Tudi letos bo organiziran avtobusni prevoz iz Murske Sobote in Maribora do Ljubljane in nazaj. Karte za avtobus je prav tako možno kupiti v Murski Soboti in Mariboru po ceni 8 evrov.

Vse in še več informacij pa vam je na voljo na uradni spletni strani Bujte repe: www.bujtarepa.si

Vabljeni na najboljšo prekmursko zabavo v Ljubljani!



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno