Atraktivni spektakel na sejmu Agra 2009

Glasba, atraktivni šport imenovan BOSSABALL in druženje mladih bodo spremljali tradicionalni kmetijsko-živilski sejem

Aleš Celcar, sreda, 19. avgust 2009 ob 16:16
Bossaball

Bossaball

V organizaciji ŠTUDENTSKO-MLADINSKEGA KLUBA KLINKA (ŠMKK) in portala panonija.net bo letos v času sejma Agra 2009 potekalo zanimivo, predvsem pa atraktivno, športno druženje mladih in mladih po srcu. Portal panonija.net, ki letos praznuje prvo letnico delovanja je že lansko leto ob zaključku sejma pripravil festival panonija.net. Letos so se za organizacijo podobnega dogodka odločili skupaj s ŠMKK, ki prav letos praznuje 5. obletnico ustanovitve društva za mlade.
Organizatorja tako pripravljata spektakel, ki bo potekal v sklopu sejma Agra 2009 in sicer 3. in 4. septembra na Pomurskem sejmu. V dveh dneh se bo na prizorišču razvrstilo veliko aktivnosti in dogodkov, najbolj atraktiven pa bo zagotovo turnir v BOSSABALLU, gre za mešanico odbojke, nogometa in gimnastike ali bolje rečeno igranje »odbojke ob poskakovanju na tranpolinu«. Več o atraktivnem športu si boste lahko ogledali tudi na panonija.net in radgonainfo.com.

Ekipe bodo tekmovale za bogate denarne in materialne nagrade, vsekakor pa bo poskrbljeno tudi za druge aktivnosti. Tako bodo na svoj račun prišli tudi najmlajši za katere bodo pripravili različne delavnice in aktivnosti, nastopile bodo mlade plesne skupine, predstavili se bodo mladi glasbeni upi iz okolice Gornje Radgone. Sam dogodek pa se bo zaključil v petek zvečer z nastopi slovenskih in tujih DJ-jev, laser showom in drugimi presenečenji pod zvezdami.

Kot sta nam povedala oba predstavnika Slavko Rajšp (panonija.net) in Aleš Celcar (ŠMKK) je projekt namenjen mladim in vsem, ki si ob koncu poletja želijo sprostitve in zabave na malo drugačen način. Hkrati pa je dogodek toliko atraktiven, da bo zagotovo pritegnil veliko gostov in obiskovalcev, ki si bodo z veseljem ogledali turnir v tej zanimiv športni igri, ki se vse bolj uveljavlja tudi v Sloveniji.

Ni kaj, treba je potrditi, da tako panonija.net in ŠMKK v Gornji Radgoni vsako leto poskrbita da se dogajanja za mlade in mlade po srcu in tako prineseta v naše mesto zabavo in druženje, kar je tem času še kako pomembno. Ne gre pa spregledati tudi tega, da sta organizatorja tista, ki prebivalce ob Muri oz. v celotni SV Sloveniji preko spletnih portalov www.panonija.net in www.radgonainfo.com zalagata z informacijami o dogodkih in drugem aktualnem dogajanju, hkrati pa obiskovalce omenjenih portalov s pomočjo nagrad različnih podjetji nagradita.


Več v Družabno