Zaključni turnir PKL letos v Ljutomeru

Dogodek bo imel tudi dobrodelno noto, saj bodo v sklopu Anina Zvezdica - Pomurje zbirali hrano za pomurske družine v stiski

Prlekija-on.net, nedelja, 28. februar 2016 ob 18:55
Zaključni turnir Radenska Pomurske košarkarske lige

Zaključni turnir Radenska Pomurske košarkarske lige

Vljudno vabljeni na ogled zaključnega turnirja Radenska Pomurske košarkarske lige za sezono 2015/16, ki bo v soboto, 5. marca 2016 s pričetkom ob 13. uri v Športno izobraževalnem centru Ljutomer.

V sezoni 2015/16 je v Radenska Pomurski košarkarski ligi nastopalo 6 moštev iz Murske Sobote, Beltincev, Ljutomera, Lendave, Radencev in Bistrice, ki so se v rednem delu sezone med sabo pomerila na 30 tekmah. Dve najboljši ekipi po rednem delu – KD Nona Sobota in KK Sistemorg Beltinci sta se na zaključni turnir uvrstili neposredno, PŠK Ljutomer in KK Radenci pa sta si nastop na zaključnem turnirju priigrali na tekmah razigravanja.

Dogodek bo imel tudi dobrodelno noto, saj bodo v sklopu Anina Zvezdica - Pomurje zbirali hrano za pomurske družine v stiski.

Spored Zaključnega trunirja Radenska PKL:
  • 13:00 – prva polfinalna tekma (KD Nona Sobota : KK Radenci),
  • 15:00 – druga polfinalna tekma (KK Sistemorg Beltinci : PŠK Ljutomer),
  • 17:00 – tekma za 3. mesto,
  • 19:00 – tekma za 1. mesto,
  • 21:00 – podelitev pokalov in medalj najboljšim.
Med tekmami se bo odvijal tudi pester spremljevalni program, ki ga bodo sestavljali akrobatsko skupina Šentviški fanatiki, plesalke Plesne šole Urška in mladi košarkarji iz KK Ljutomer.

Po odigranih štirih tekmah bo potekala podelitev pokalov, medalj in priznanj najboljšim v tej sezoni.


Več v Šport