Ženske-moški.com

Ženske&moški.com v Gornji Radgoni

Mira Rebernik Žižek, Dejan Razlag, nedelja, 22. november 2009 ob 11:381
Ženske&moški.com

Ženske&moški.com

Kaj se je spremenilo od časov Adama in Eve? Kaj bi se zgodilo, če bi vlogo ženske prevzeli moški? Kako bi izgledalo, če bi bili moški takšni, kot si jih želijo ženske? Življenske zgodbe imajo vedno dva pogleda - ženskega in moškega!
Multimedijska komedija z najbolj priljubljenimi igralci, za sprotne vrhunce pa z znanimi Slovenci na odru, na platnu, na traku brez odmora na vse ali nič prinaša nov vihar izpolnjevanja pričakovanj.

V tretjem delu trilogije nastopajo tudi znani Slovenci, ki se med drugim preizkušajo v vlogah osebnosti, ki so zaznamovale svetovno zgodovino. Nastopajo Špela Grošelj, Zmago Jelinčič, Oriana Cavazza, Alya, Urban Laurenčič, Manca Košir, Desa Muck, Jani Klemenčič, Tomaž Domicelj, Jasna Kuljaj, Tina Gorenjak in Sašo Hribar. Znani Slovenci so povabilo k sodelovanju v najbolj vroči gledališki predstavi letošnjega leta sprejeli z navdušenjem kot velik izziv, saj se v igralski vlogi, razen Tine Grenjak, ki nastopa v predstavi 5žensk.com, doslej ni pojavil še nihče.

Vas zanima, kako so se znani Slovenci izkazali kot igralci? Kakšen bo prinos njihovih vlog k lažjemu razumevanju odnosov med moškim in žensko?
Predstava Ženske&moški.com podira tisočletja stare klišeje in preizkuša zmogljivosti obeh spolov, ki ne moreta živeti skupaj, narazen pa tudi ne.

Ženske&moški.com v četrtek, 26. november 2009, ob 19.30, Dom kulture v Gornji Radgoni.

Vstopnice dobite v TIC-u, rezervacije sprejemamo na številkah 02 564 94 63, 02 564 82 40 in 02 584 97 87.


Več v Kultura in izobraževanje