Zaključna prireditev v vrtcu Stročja vas

Mali maturanti, otroci, ki odhajajo jeseni v prvi razred, so ob koncu prireditve hudomušno zaplesali ob Smolarjevi pesmi Jaz ne grem v šolo

Prlekija-on.net, torek, 21. junij 2016 ob 09:44
Zaključna prireditev v vrtcu Stročja vas

Zaključna prireditev v vrtcu Stročja vas

V četrtek, 16. 6. 2016, popoldne, se je v našem vrtcu odvijala prireditev ob zaključku šolskega leta. Kakor je to pri nas že v navadi, smo se za lepo doživetje potrudili prav vsi. Vse skupine vrtca, otroci s svojimi vzgojiteljicami, smo pripravili kulturno doživetje z dramsko predstavitvijo pravljice Buča debeluča. Na dogodek smo poleg staršev povabili tudi pisateljico pravljice, gospo Jasno Branko Staman, ki je vsem staršem ob osvojitvi bralne značke podelila priznanja ter jih spodbudila k nadaljnjemu branju.

Mali maturanti, otroci, ki odhajajo jeseni v prvi razred, so ob koncu prireditve hudomušno zaplesali ob Smolarjevi pesmi Jaz ne grem v šolo. Da pa ne bi preveč prestrašili staršev, učiteljev in ravnateljice, smo obiskovalce v zadnjem delu prireditve presenetili še s petjem in instrumentalnim spremljanjem našega ustvarjalnega dela pesmi, Jaz pa grem v šolo.

Druženje smo veselo zaključili na našem prostranem igrišču ob hrani, pijači, klepetu in spontani igri.

Zapisala Marica Fijavž; dipl. vzg.


Več v Najmlajši