V DSO Ljutomer proslavili 100. rojstni dan Marije Žekš

Marija se je rodila 12. avgusta 1916, od ustanovitve DSO Ljutomer pred 15. leti, pa je že tretja stoletnica, ki je v domu praznovala ta velik jubilej

Prlekija-on.net, petek, 19. avgust 2016 ob 11:22
Marija Žekš

Marija Žekš

V četrtek, 18. avgusta, so v Domu starejših občanov Ljutomer, v večnamenskem prostoru doma, proslavili 100-ti rojstni dan njihove stanovalke Marije Žekš.

Skupaj z gospo Marijo so se ob njenih slikah in spominih sprehodili po njenem življenju, ob koncu slavja pa je Marija zarezala v veliko torto, ki so ji jo prpravili v domu, nakar so se vsi prisotni z njo posladkali.

Za kulturni program so poskrbeli zaposleni in stanovalci doma, slavljenki pa sta voščila tudi Anton Heric, predstavnik stanovalcev v svetu zavoda ter v.d. direktorja DSO Ljutomer, mag. Tomislav Nemec.

Marija se je rodila 12. avgusta 1916 in izhaja iz beltinske občine, od ustanovitve DSO Ljutomer pred 15. leti, pa je že tretja stoletnica, ki je v domu praznovala ta velik jubilej.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno