V finalu iger brez meja slavila ekipa Ljutomerski kasač

V finalu so se ekipe Ljutomerski kasač, Mladi virtuozi, Ilirjani, Kockasti Štrigova, Cvenski čehi in dikline ter Nosorogi pomerili v šestih zanimivih igrah ter kuhanju bograča

Prlekija-on.net, ponedeljek, 29. avgust 2016 ob 08:22
Finale iger brez meja 2016

Finale iger brez meja 2016

V Termah Banovci so v letošnjem poletju pripravili že šesto leto zapored igre brez meja, katerih se je udeležilo 18 ekip, v soboto, 27. avgusta, pa je potekal veliki finale šestih najboljših ekip.

V finalu so se ekipe Ljutomerski kasač, Mladi virtuozi, Ilirjani, Kockasti Štrigova, Cvenski čehi in dikline ter Nosorogi pomerili v šestih zanimivih igrah ter kuhanju bograča. Na koncu je največ točk zbrala ekipa Ljutomerski kasač, ki so že četrtič postali zmagovalci iger. Zmaga jim je prinesla 1.000 evrov. V zmagovalni ekipi so nastopili Janko Sagaj (kapetan), Darja Antolin, Sinja Kosi, Tina Štremfelj, David Antolin, Franc Cimerman, Danijel Kosi, Dominik Kosi, Mihael Panič, Nina Pavčič, Alen Slavič, Branko Seršen in Simon Škafar.

Drugo mesto so zasedli Mladi virtuozi, ki so prejeli tudi nagrado (500 evrov) za največ navijačev, tretje mesto pa so zasedli Ilirjani iz Ljubljane.

Ob igrah in tekmovanju v kuhanju bograča med ekipami Iger brez meja, je potekala tudi promocija penine Hugo (Radgonske gorice), brezplačna poslikava obraza za otroke, brezplačna poslikava nohtov, vse obiskovalce pa je zabaval DJ Salex.

Končni vrstni red:
1. mesto: Ljutomerski kasač
2. mesto: Mladi virtuozi (Veržej)
3. mesto: Ilirjani (Ljubljana)
4. mesto: Kockasti Štrigova (CRO)
5. mesto: Cvenski čehi in dikline
6. mesto: Nosorogi (Sv. Tomaž)

Ekipa z največ navijači: Mladi virtuozi (Veržej)

Foto: Sara Vinkovič in Nina Gaberc


Več v Družabno