Člani DU Ljutomer so se udeležili mednarodnega prijateljsko-športnega srečanja v Gornji Dubravi

Posameznice in posamezniki so tekmovali v šahu, vrtnem kegljanju za ženske in moške, pikadu za ženske in moške, streljanju z zračno puško in kartanju »bela« in metanju krogov za ženske in moške

Prlekija-on.net, petek, 14. oktober 2016 ob 20:58
Mednarodno prijateljsko športno srečanje Gornja Dubrava

Mednarodno prijateljsko športno srečanje Gornja Dubrava

Matica umirovljenika Međimurske županije – savez udruga i podružnica iz Čakovca je bila 13.10.2016 organizator že 34. Športnega srečanja v Gornji Dubravi, na katerem se poleg domačinov srečujemo tudi člani Društva upokojencev Ljutomer in Udruga umirovljenika »SUNCE iz Crikvenice.

Domačini, pod vodstvom predsednice g. Nade Lovrec so pripravili in izvedli izredno prijetno tradicionalno srečanje, na katerem smo se med prijateljskim druženjem tudi pomerili v športu. Posameznice in posamezniki so tekmovali v šahu, vrtnem kegljanju za ženske in moške, pikadu za ženske in moške, streljanju z zračno puško in kartanju »bela« in metanju krogov za ženske in moške.

Udeleženci iz Ljutomera smo bili zelo uspešni, najboljše uvrščeni pa so bili Frida Novak tretja v pikadu ženske in druga v metanju obročev na tarčo, Janez Fajfar je bil tretji v pikadu, Franc Sukič tretji v šahu in Igor Klarič, tretji v kegljanju na vrvici. V skupnem seštevku smo dosegli tudi spoštovanja vredno uvrstitev na drugo mesto.

Ob kosilu in družabnem zaključku smo izmenjali bogate izkušnje in sklenili, da se tudi v prihodnje srečujemo. Prvo – naslednje prijateljsko mednarodno srečanje smo dogovorili v mesecu novembru pri upokojencih v Crikvenici, naslednje pa bo v letu 2017 v Ljutomeru. Po odlično pripravljenem in izvedenem srečanju smo domačinom izrekli vso pohvalo.
Do ponovnega srečanja smo si zaželeli vse dobro.

Ciril Magdič, Podpredsednik DU Ljutomer


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport