Puhovci so se podali na zaključno vožnjo

Člani in članice Društva Johann Janez Puch so se odločili, da se popeljejo po neznanih poteh Prlekije in Avstrije

Prlekija-on.net, sobota, 15. oktober 2016 ob 10:05
Zaključna vožnja Društva Johann Janez Puch

Zaključna vožnja Društva Johann Janez Puch

Spet je leto naokoli in za zaključek sezone so se člani in članice Društva Johann Janez Puch odločili, da se v soboto, 15. oktobra, popeljejo po neznanih poteh Prlekije in Avstrije.

Zjutraj so se zbrali pred klubom v Ljutomeru, se okrepčali ter se podali proti Gornji Radgoni, kjer so prečkali mejo in nadaljevali pot v Bad Radkersburg, kjer so si ogledali slovensko pivovarno Bevog. Tam so pripravili še igre brez meja in se podali proti mestecu Ratschendorf, kjer so si ogledali Pechmann's alte őlműhle – domač muzej starih vozil, motorjev in letal, stare oljarne in posebnega rezervata za živali, kjer imajo tudi kamele in lame. V zanimivem okolju so si privoščili malico ter se podali nazaj proti Sloveniji.

Naslednja postojanka je bil Mlin Stajnko v Gajševcih, po ogledu mlina pa je sledila še večerja in zaključek v gostilni Šadl v Križevcih pri Ljutomeru.

Zaključno vožnjo so pripravili v sodelovanju s sponzorji: Domeko d.o.o., Prlekija-on.net, Avtoservis Makoter, Avtoprevozništvo Vičar, Boštjan Bratinščak s.p. in AvtoKrka Ljutomer.


Več v Družabno