Veržej in Zavrč sta si v dežju in blatu razdelila točke

Farmtech Veržej - Zavrč 1:1 (0:1)

Prlekija-on.net, sobota, 15. oktober 2016 ob 20:31

Farmtech Veržej - Zavrč

Farmtech Veržej se je v soboto, 15. oktobra, v 11. krogu 2. SNL 2016/2017, pomeril z Zavrčem, tekma pa se je končala z neodločenim rezultatom 1:1.

Prvi polčas tekme na težkem in blatnem terenu, ki jo je spremljal dež, so bolje odigrali gostje, ki so v 26. minuti po hitro izvedenem protinapadu povedli. Zadel je Marko Marciuš.

Veržej je nato v nadaljevanju pokazal boljšo igro ter v 77. minuti tudi izenačil, ko je zadel Jovan Koprivica. Domači so bili v drugem polčasu bližje zmagi, a se rezultat do konca ni več spremenil. Gostje so od 83. minute igrali z igralcem manj, saj je  Ivan Ptiček prejel rdeči karton.

Veržej z devetimi točkami ostaja na osmem mestu lestvice, v naslednjem krogu pa jih čaka gostovanje pri vodilnem Triglavu.

V spodnjem videu si lahko ogledate oba gola s tekme.

Farmtech Veržej - Zavrč 1:1 (0:1)
100; Koprivica 77.; Marciuš 26
RK: Ptiček 83.

Farmtech Veržej: Matej Andrejč, Jure Srnec, Tjaž Polajžer, Luka Vindiš, Matej Vok, Jernej Trstenjak (46./Denis Gamilec), Klemen Lah, Dino Cvrtila, Alan Hočevar, Tadej Čuk (68./Alen Lebaš), Tilen Aleksandrov (46./Jovan Koprivica); trener: Zlatko Gabor

Zavrč: Matija Kovačić, Fran Kukec, David Lonzarić, Rok Zorko (91./Uroš Krajnc), Marko Marciuš, Mateo Monjac (64./Marko Panikvar), Ivan Ptiček, David Županić, Alen Krajnc, Erik Zorec, Kamil Wojciechowski; trener: Miran Emeršič


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport