Delo dobi zdravstveni asistent, administrator, poslovni sekretar, učitelj, ...

Na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje smo preverili trenutna prosta delovna mesta v Prlekiji in širše

Prlekija-on.net, torek, 18. oktober 2016 ob 11:22
Delo v Prlekiji

Delo v Prlekiji

Na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje smo preverili trenutna prosta delovna mesta. Nekaj teh je zapisanih v nadaljevanju, več aktualnih prostih delovnih mest na območju Pomurja in Podravja pa lahko najdete tukaj.

Zdravstveni dom Ljutomer išče zdravstvenega asistenta za določen čas 12 mesecev, Ordinacija splošne medicine Jasminka Dukić v Križevcih pri Ljutomeru za nedoločen čas zaposli tehnika zdravstvene nege, Panorganic pa zaposli administratorja za nedoločen čas.

Center za starejše občane v Ormožu za določen čas 6 mesecev išče dva bolničarja negovalca, na OŠ Velika Nedelja za nedoločen čas zaposlijo poslovnega sekretarja ter za določen čas 8 mesecev učitelja začetnika, na OŠ Sveti Tomaž pa za določen čas 8 mesecev zaposlijo učitelja začetnika in vzgojitelja predšolskih otrok.

Poleg naštetih zaposlitev se na celotnem območju Pomurja in Podravja išče več voznikov tovornih in dostavnih vozil, električar in fasader v Ormožu, ključavničar v Šalincih, keramik v Veržeju, mizar v Iljaševcih, slikopleskar na Sp. Kamenščaku, komercialist in čistilec v Turjancih, natakarji v Apačah, vodja projektov v Gornji Radgoni, ... Vsa prosta delovna mesta najdete tukaj. Vsa delovna mesta so tako za moške kot ženske.


Več v Gospodarstvo