Ustvarjalne delavnice v predadventnem času

Številčni prostovoljke in prostovoljci v DOSOR-ju

Filip Matko Ficko, petek, 25. november 2016 ob 13:39
Ustvarjalne delavnice v DOSOR-ju

Ustvarjalne delavnice v DOSOR-ju

V predadventnem času potekajo od minulega ponedeljka, 15. novembra, ustvarjalne delavnice stanovalk in stanovalcev DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, ki pa se jim številno pridružujejo tudi prostovoljke in prostovoljci.

Tako so se v popoldanskem času v učilnici četrtega nadstropja izdelovanja adventnih venčkov pod mentorstvom delovne terapevtke Vesne Razboršek udeležile članice Turističnega društva Negova - Spodnji Ivanjci, kakor tudi prostovoljke osmega razreda Osnovne šole Kajetana Koviča Radenci z učiteljico Sandro Prelog.

Izdelane adventne venčke se v teh dneh pred adventom ponuja zainteresiranim na posebni stojnici v avli DOSOR-ja, kjer pa je moč dobiti tudi druge okraske in aranžmaje za adventni čas ter bližajoči se čas Božiča in novega leta, kot tudi voščilnice. Iz DOSOR-jeve slaščičarne pa so v prodaji tudi keksi in piškoti po domačih receptih.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje