Na tradicionalni čajanki uprizorili predstavo Sapramiška

Otroci so se skupaj s starši, dedki in babicami, izpred vrtca podali na pot do Doma kulture, kjer je nato bila odigrana predstava Sapramiška

Prlekija-on.net, četrtek, 8. december 2016 ob 10:28
Čajanka s predstavo Sapramiška

Čajanka s predstavo Sapramiška

Svet staršev vrtca Ljutomer tradicionalno v mesecu decembru prireja čajanko, druženje otrok, staršev, dedkov, babic, zaposlenih vrtca in ostalih, ki so povezani z vrtcem.

Tokrat je čajanka potekala v sredo, 7. decembra, ko so se otroci skupaj s starši, dedki in babicami, izpred vrtca s svetilkami podali na pot do Doma kulture. V kulturnem domu, ki je bil napolnjen do zadnjega kotička, je nato bila odigrana predstava Sapramiška. Letos mineva že štirideset let, odkar je knjižne police ugledala Sapramiška, ki jo je napisala Svetlana Makarovič in v kateri se prepletajo različne značajske lastnosti, ki jih velikokrat srečamo tudi med ljudmi.

Predstavo so pod vodstvom Nuše Novak, rednih zunanjih sodelavk vrtca in članic sveta zavoda uprizorili starši. Pred predstavo sta vse zbrane nagovorili tudi predsednica sveta staršev vrtca Tjaša Makoter Frumen in ravnateljica Ksenija Žuman.

Ob koncu predstave so vsi skupaj zapeli pesmico Moji beli zobki, po predstavi pa je sledilo še druženje ob toplem čaju in pecivu.


Več v Kultura in izobraževanje