Učenci so na ulicah prijazno delili želje, nasmehe, radovednost, objeme...

Šolniki so otroški živ žav v teh prazničnih dneh preselili na ulice

Prlekija-on.net, sobota, 24. december 2016 ob 09:47
Kamorkoli greš pojdi s srcem

Kamorkoli greš pojdi s srcem

Tik pred iztekom leta 2016, pravzaprav pred pričetkom "prazničnih počitnic" so ulice mesta Gornja Radgona zaživele v nekakšni posebni praznični luči. Pod nekakšnim nepisanim geslom, "kamorkoli greš pojdi s srcem" so namreč letošnje leto v Osnovni šoli Gornja Radgona zaključili nekoliko drugače. Večina učencev, predvsem tistih iz starejših letnikov, so namreč zadnji šolski dan v letu 2016, preživeli na različnih lokacijah po mestu Gornja Radgona.

"V sklopu krovne teme Osnovnošolci na medgeneracijskem vrtiljaku živ žav na ulici, smo namreč šolniki šolo življenja prestavili na ulico. Učenci so tako prijazno delili želje, nasmehe, radovednost, objeme... Obiskali smo mnoge občane, vzeli smo jim čisto malo časa, Vsem smo posuli dan s čarovnijo mladosti, vedrosti in nagajivosti", nam je povedal eden izmed organizatorjev dogajanja, ki je navdušilo občane Gornje Radgone, zlasti tiste nekoliko starejše, Tomaž Lopret, sicer profesor na radgonski šoli.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje