Delo dobi bančni komercialist, medobčinski inšpektor, laboratorijski tehnik, ...

Na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje smo preverili trenutna prosta delovna mesta, ki je je trenutno preko 400 za Pomurje in Podravje

Prlekija-on.net, četrtek, 12. januar 2017 ob 10:16
Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje

Na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje smo za vas znova preverili trenutna prosta delovna mesta. Nekaj teh je zapisanih v nadaljevanju, več aktualnih prostih delovnih mest na območju Pomurja in Podravja pa lahko najdete tukaj. Trenutno je objavljenih preko 400 prostih delovnih mest.

V Ljutomeru in Gornji Radgoni Nova ljubljanska banka, za polni delovni čas in nedoločen čas zaposli bančnega komercialista. Delo obsega promoviranje in aktivno trženje vseh vrst bančnih storitev, opravljanje poslov plačilnega prometa, blagajniških in trezorskih poslov, usmerjanje strank, pridobivanje komitentov, operativno skrbništvo komitentov, reševanje enostavnih reklamacij, mentorstvo in prenos znanj ter sodelovanje v delovnih skupinah.

Občina Ormož za polni delovni čas in nedoločen čas zaposli inšpektorja v medobčinski upravi občin Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž. Delo obsega opravljanje inšpekcijskega nadzorstva, vodenje postopkov in izrekanje ukrepov v skladu z zakonom o inšpekcijskem nadzoru, zakonom o splošnem upravnem postopku in drugimi predpisi, vodenje postopkov in izrekanje ukrepov v skladu z zakonom o prekrških, vlaganje kazenskih ovadb za kazniva dejanja, samostojno oblikovanje poročil o stanju na področju dela inšpekcijskega organa, vodenje prepisanih in internih evidenc s področja nadzora inšpekcijskega organa, nudenje pravne in strokovne pomoči, izvrševanje nalog po usmeritvah župana in nalogih tajnika občine oziroma direktorja občinske uprave občine ustanoviteljice, v katere krajevno pristojnost zadeva spada.

Zdravstveni dom Ormož za polni delovni čas in za določen čas, 9 mesecev zaposli inženirja laboratorijske biomedicine. Delo obsega pravilen odvzem venske in kapilarne krvi, zbiranje, sortiranje in evidentiranje različnega biološkega materiala. Prav tako zaposlijo laboratorijskega tehnika za polni delovni čas in nedoločen čas, čigar delo obsega odvzemenje venozne in kapilarne krvi, izvajanje laboratorijskih preiskav ter vpisovanje rezultatov.

Podjetje Makoter s Cvena za polni delovni čas in nedoločen čas zaposli tehnologa. Opravlja se dela s področja varstva okolja, varstva pri delu in požarne varnosti, zagotavljanje skladnosti izdelkov in materialov z zakonodajo ter poročanje in koordinacija z zunanjimi institucijami.

DOSOR, dom starejših občanov v Radencih za polni delovni čas in nedoločen čas zaposli vzdrževalca/hišnika. Delo obsega vzdrževanje objekta in okolice ter hišniška popravila, usklajevanje in organiziranje vzdrževalnih del za ustrezno področje, skrb za nabavo tehnične opreme in pripomočkov, vodenje predpisane dokumentacije in evidenc ter redni nadzor in kontrolni obhodi.

Poleg naštetih zaposlitev se na celotnem območju Pomurja in Podravja išče več voznikov tovornih in dostavnih vozil, čistilec poslovnih prostorov, delavec za pomožna gradbena dela, strojnik težke gradbene mehanizacije in zavarovalni zastopnik v Ljutomeru, pleskar, monter ograj, finančni knjigovodja in polagalec keramike v Ormožu, keramičar v Ljutomeru in Ormožu, receptor, krovec/klepar, picopek, kuhar in odvetniški kandidat v Gornji Radgoni, mizar v Ljutomeru in Gornji Radgoni, natakar v Ormožu in Gornji Radgoni, podjetje iz Stavešinskega Vrha išče monterje pohištva na ladjah v Nemčiji, ... Vsa prosta delovna mesta najdete tukaj. Vsa delovna mesta so tako za moške kot ženske.


Več v Gospodarstvo