Glasujte za fotografijo nagradnega natečaja

Glasujte za svojo najljubšo fotografijo nagradnega natečaja

Dejan Razlag, ponedeljek, 11. januar 2010 ob 00:2010
Sponzor nagradne igre so Bioterme Mala Nedelja

Sponzor nagradne igre so Bioterme Mala Nedelja

Izbrali smo 10 najboljših fotografij, ki ste jih uporabniki od 14. decembra 2009 do 10. januarja 2010 dodali v album in tako sodelovali v tretjem nagradnem natečaju. V albumu se je nabralo 80 fotografij 20 različnih avtorjev. Za svojo najljubšo fotografijo lahko glasujete do 17. januarja do polnoči, ko bo avtor fotografije z največ glasovi prejel nagrado in sicer celodnevno kopanje in uživanje v savni za dve osebi v Biotermah Mala Nedelja.

Avtorji, ki so sodelovali na natečaju: bostjan85, srauter, kobreti, MILAN, terbyka, suzana33, Larchii, prlek1825, tunek, Nela, mashunjak, tamara p, TiTan, fulgur, blaz3k, alko88, MHA, inpredo, dada in Almanah.
Vsem sodelujočim uporabnikom se zahvaljujemo za sodelovanje, nov nagradni foto natečaj pa bo že kmalu.

Za fotografijo lahko glasujete samo enkrat (1 uporabniško ime, 1 IP naslov), zato dobro premislite, preden oddate svoj glas. Fotografije so razvrščene po datumu, kot so bile dodane v album.

Če bo ob koncu glasovanja več fotografij imelo isto število glasov, bodo tiste fotografije na voljo za glasovanje še tri dni, do 20. januarja do polnoči.

Danes smo pričeli tudi z novo nagradno igro, kjer si lahko prislužite vstopnico za veliki Valentinov koncert Oliverja Dragojevića, ki bo 14. februarja 2010 v Ljutomeru.


Več v