Radenci trdno na drugem mestu

Naslednja tekma že ta četrtek, 26. januarja ob 19. uri

Filip Matko Ficko, ponedeljek, 23. januar 2017 ob 08:45
Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci

Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci

Po enomesečnem zimskem premoru se je konec minulega tedna nadaljevalo z 12. krogom tekmovanje v 3. državni odbojkarski ligi za moške vzhod. Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci je pod vodstvom trenerja Bogdana Mariča in njegovega pomočnika Zvonka Zamude odpotovala na gostovanje v Ravene na Koroškem. Tamkajšnja ekipa OK Fužinar II Sij Metal je lansko jesen gostovala v Radencih ter izgubila tekmo, gladko s 3 : 0. Zatorej so se Radenčani nadejali zmage tudi tokrat.

In to se je uresničilo. Zmagali so s 3 : 1 (12:25; 20:25; 25:18; 16:25), po podatkih trenerja Bogdana Mariča so največ točk k zmagi prispevali: Nik Škrjanec (24 točk), Igor Prša (16 točk) in Miha Šavel (8 točk). Tako z osvojenimi 28 točkami Radenčani trdno držijo drugo mesto na lestvici enajstih moštev, za ekipo OK Mislinja (31 točk) ter pred ekipo Slovenska Bistrica (27 točk).

Naslednjo tekmo bodo Radenčani v domači Veliki športni dvorani v Radencih odigrali že ta četrtek, 26. januarja ob 19.uri. V 13. krogu 3. DOL pride v goste ekipa Slovenska Bistrica, ki na lestvici samo za eno točko zaostaja za ekipo OK Radenci. Toda Radenčani zaupajo vase in domače igrišče, da obdržijo drugo mesto na lestvici.


Več v Šport