V Radencih je potekal že 10. poročni sejem Popolna poroka

V soboto je potekala tradicionalna modna revija svečanih in poročnih oblek, ki jo je vodila moderatorka Danica Lovenjak v družbi barovke Suzane

Prlekija-on.net, ponedeljek, 23. januar 2017 ob 17:17
10. poročni sejem Popolna poroka

10. poročni sejem Popolna poroka

V Zdravilišču Radenci v Hotelu Radin, je minuli konec tedna potekal že 10. poročni sejem Popolna poroka. V soboto je potekala tradicionalna modna revija svečanih in poročnih oblek, ki jo je vodila moderatorka Danica Lovenjak v družbi barovke Suzane. Organizatorji so bili Agencija Wind, Frontal in Zdravilišče Radenci.

Na sejmu so se predstavili številni ponudniki, ki nudijo poročne storitve, Agencija Wind, Baloni Avgustino, zlatarji Tkalec, Breznik in Sukič, Poročna agencija Goga, Poročna Kamrica, Boštjan & Maja Jamšek, Slaščičarstvo Zver, Artist Sergej Grosman ter gostinci Zdravilišče Radenci, Hotel Diana in terme Lendava.

Razstavljavci so se potrudili in vsem podrobneje predstavili trende in smernice v ženskih in moških poročnih oblekah, poročnih prstanih in drugem nakitu, gostinskih storitvah, fotografiji in nenazadnje organizaciji porok. V okviru sejma je potekala tudi razprodaja poročnih oblek.

Foto: Poročni sejem Popolna Poroka


Več v Družabno