Zlato in srebrno priznanje iz angleščine za dijake GFML

Dijaki 2. b Polona Ducman, Veronika Heric, Klara Dragović, Nina Petković in Gaja Šiško so prejeli zlato priznanje, dijaki 2. d Laura Broder, Laura Buzeti, Iva Ivančič, Maša Štuhec in Meta Štuhec pa so osvojili srebrno priznanje

Prlekija-on.net, sreda, 25. januar 2017 ob 11:044
Dijaki GFML

Dijaki GFML

Dijaki GFML so na tekmovanju iz znanja angleškega jezika za 2. letnike dosegli izvrstne rezultate. Tekmovanje iz znanja angleškega jezika za 2. letnike poteka v dveh skupinah, in sicer za slušatelje angleščine kot prvi tuji jezik in za slušatelje angleščine kot drugi tuji jezik. Tekmovanje poteka tako, da dijaki na dan naslov posnamejo krajši film, s katerim dokažejo znanje iz angleščine. Pokazati pa morajo tudi svoj smisel za pisanje inovativnih zgodb, montažo filma in predvsem za delo v skupini, saj pri tekmovanju v vsaki skupini sodeluje pet dijakov.

Dijaki 2. b Polona Ducman, Veronika Heric, Klara Dragović, Nina Petković in Gaja Šiško so v kategoriji drugi tuji jezik prejeli zlato priznanje s filmom All different, all equal.

Dijaki 2. d Laura Broder, Laura Buzeti, Iva Ivančič, Maša Štuhec in Meta Štuhec so v kategoriji prvi tuji jezik za las zgrešili zlato, a osvojili srebrno priznanje s svojim prispevkom Labelled as Boxes.

Čestitamo dijakom in njihovim mentorjem!


Več v Kultura in izobraževanje