7. občni zbor Športnega društva Sveti Tomaž

V društvu deluje 9 sekcij: košarka, badminton, pohodništvo, kolesarjenje, tenis, šah, pikado, kartanje in Legende Malih vin

Ivan Trunk, ponedeljek, 6. februar 2017 ob 16:391
7. občni zbor ŠD Sveti Tomaž

7. občni zbor ŠD Sveti Tomaž

V soboto je v kulturnem domu pri Svetem Tomažu potekal že 7. občni zbor Športnega društva Sveti Tomaž. Športno društvo Sveti Tomaž je bilo ustanovljeno leta 2010, v njem pa deluje 9 sekcij: košarka, badminton, pohodništvo, kolesarjenje, tenis, šah, pikado, kartanje in Legende Malih vin - tu je igranje nogometa in odbojka na mivki, ki se dogaja v spomladanskih in poletnih mesecih. Športno društvo šteje okrog 150 članov.

7. občni zbor so najprej začeli s kulturnim programom, ki ga je pripravil Primož Kirič. Nato je sledil pozdrav predsednika društva Mirka Štuheca ter nato izvolitev delovnega predsedstva, ki ga je vodil Mirko Lovrec. Sledila so poročila: predsednika, blagajničarke, nadzorne komisije in disciplinske komisije. Iz poročil je razvidno, da so v letu 2016 veliko delali. Na koncu je sledila tudi beseda gostov iz drugih društev, zbrane je nagovoril tudi domači župan Mirko Cvetko.

Za pomemben prispevek v delovanju društva so prejeli zahvale in skromna darila: Jože Raušl iz Krškega, Jožef Majcen iz Savcev, Borut Vogrinec iz Hranjigovcev, Dejan Kralj iz Pavlovcev, Milan Šuen iz Senčaka, Ciril Rep iz Trnovcev, Tone in Santa Mandelj iz Sv. Tomaža, družina Reihss iz Rucmancev, družina Lovrec iz Trnovcev in družina Plohl iz Ritmerka.


Več v Kultura in izobraževanje