Pionirji SD Mesto Ljutomer odlični v Slovenskih Konjicah

Pionirji Adam Vrbnjak, Tic Budja in Timotej Zadravec so ekipno zmagali, posamezno pa je zmagal tudi Adam Vrbnjak

Prlekija-on.net, ponedeljek, 27. februar 2017 ob 10:311
4. memorial Vladimirja Kebra

4. memorial Vladimirja Kebra

V soboto, 25. 2. in nedeljo 26. 2. 2017, je v prostorih športne dvorane v Slovenskih Konjicah potekalo mednarodno strelsko tekmovanje za 4. memorial Vladimirja Kebra. Tekmovanje je potekalo na elektronskih tarčah SIUS ASCOR v konkurenci pionirjev/pionirk, mladincev/mladink in članov/članic.

Tekmovanja so se udeležili tudi strelci in strelke iz SD Mesto Ljutomer, pionirji pa so nas razveselili z odličnimi uvrstitvami.

Po kvalifikacijah so pionirji (Adam Vrbnjak, Tic Budja in Timotej Zadravec) ekipno zmagali, v finale pa so se uvrstili vsi trije naši strelci.

Po zaključenem streljanju finala (finale strelja 8 najboljših tekmovalcev iz kvalifikacij) je prvo mesto osvojil Adam Vrbnjak, Tic Budja je bil peti, Timotej Zadravec pa je osvojil 7. mesto.

Naslednji dan (v nedeljo) so tekmovale tudi naše kadetinje (Antonija Kosi, Kristina Žižek in Brina Stajnko), ki so v kategoriji mladink zasedle dobro 4. mesto, posamezno pa je Antonija zasedla 11. mesto, Brina 13. in Kristina 16. mesto.

Podrobnejše rezultate si lahko ogledate na naslednji povezavi.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Šport