Športno kinološko društvo Ljutomer-Križevci vabi na vpis v tečaje šolanja psov

Vpisujejo vse pasme in velikosti psov, kakor tudi mešančke, stare od dveh mesecev naprej, različnih predznanj

Prlekija-on.net, ponedeljek, 27. februar 2017 ob 14:00
Športno kinološko društvo Ljutomer-Križevci

Športno kinološko društvo Ljutomer-Križevci

Športno kinološko društvo Ljutomer-Križevci vas vljudno vabi na vpis v tečaje šolanja psov, ki bo potekal v nedeljo, 5. marca, ob 10.00 na vadbenem poligonu v Lukavcih (pri nogometnem igrišču).

Vpisujejo vse pasme in velikosti psov, kakor tudi mešančke, stare od dveh mesecev naprej, različnih predznanj.

Lepo vzgojen, šolan pes je lahko največje veselje in ponos lastnika oziroma celotne družine. Večkrat se premalo zavedamo, da moramo z našim družinskim članom preživeti deset ali več skupnih let, ki so lahko zelo prijetni, lahko se pa kmalu sprevržejo v pravo nočno moro za vso družino. Zato je nadvse pomembno, da se od prvega dne zavedamo, da tudi pes potrebuje pravilno vzgojo in šolanje, saj bomo le tako dosegli cilj lepo vzgojenega psa in prijetnega družinskega člana.

Pri tem so vam pripravljeni pomagati in svetovati. Njihovi inštruktorji, ki imajo licenco inštruktorja Kinološke zveze Slovenije, vam bodo v nedeljo na razpolago za vse informacije v zvezi s tečaji. Več o tečajih in njihovem delu si lahko preberete tudi na spletni strani in izpolnite e-prijavnico, informacije pa najdete tudi na njihovi Facebook strani.

VPIS BO OB VSAKEM VREMENU!
Ekipa ŠKD Ljutomer-Križevci se veseli srečanja z vami in vašimi štirinožnimi družinskimi člani.