20. Zbor članov Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

Zbora se je udeležilo 16 članov od skupaj vseh 34 članov kluba

Prlekija-on.net, četrtek, 23. marec 2017 ob 12:52
20. zbor KTPSP

20. zbor KTPSP

V petek 17.3.2017 smo ob 18. uri na Turistično vinogradniški kmetiji Hlebec izvedli že 20. Zbor članov Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije. Zbora se je udeležilo 16 članov od skupaj vseh 34 članov kluba.

Članstvo v klubu je prostovoljno, zato želimo, da bi se izobraževanja in strokovnega izpopolnjevanja udeležilo čim več članov. Tako smo si za letošnje leto zadali naslednje plane in sicer
  • iizvedba 20 letnice kluba
  • izobraževanje na temo dobro počutje na delovnem mestu
  • izpeljati računalniški tečaj, ki bo v kratkem
  • izobraževanje na temo kako hrana vpliva na naše delovno uspešnost
  • uvesti plesni tečaj
  • razni pohodi oz. kolesarjenje
Aktivno se bomo udeleževali tudi zveznih dogodkov oz. dogodkov drugih klubov kot so jesensko srečanje klubov, Poli maraton na Ptuju, izletov, pohodov ter tradicionalnega kongresa v Portorožu.

Letošnje leto bomo zaključili s praznovanjem 20 letnice kluba in sicer v mesecu decembru, kjer bomo slavnostno podelili priznanja za okrogle jubileje.

Letos pa bosta na kongresu v Portorožu prejeli Srebrno priznanje Anica Kosajnč in pisno priznanje Manica Hartman za aktivno in vestno delovanje v klubu.

Uradni del je bi kar hitro za nami in sledil je klepet in degustacija odličnih Hlebčevih vin.

Ker je današnji čas tempo življenja zelo hiter in s tem je posledično tudi veliko stresa menim, da je družabnih srečanj klepetov ob kavi veliko premalo oz, se jih premalo udeležujemo.

Zato prisrčno vabim, da se nam vsi zainteresirani pridružijo in doživijo nepozabne in prijetne trenutke.

Nataša Kukovec
Predsednica KTPSP


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje