Prisluhnili zanimivemu predavanju o Evropskem parlamentu

V sproščenem vzdušju ter s pomočjo kviza so učenci spoznali celotno delovanje Evropskega parlamenta ter življenje ljudi, ki so zaposleni v Evropskem parlamentu oz. opravljajo službe za Evropski parlament

Prlekija-on.net, četrtek, 13. april 2017 ob 07:541
Predavanje o Evropskem parlamentu

Predavanje o Evropskem parlamentu

V petek, 7. 4. 2017, so delegati šolskih parlamentov OŠ Ivana Cankarja Ljutomer, POŠ Cvetka Golarja Ljutomer, OŠ Janeza Kuharja Razkrižje ter nekateri dijaki gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer v telovadnici POŠ Cvetka Golarja Ljutomer prisluhnili zanimivemu predavanju o Evropskem parlamentu. Učencem in dijakom je mag. Manja Toplak, predstavnica za medije Informacijske pisarne Evropskega parlamenta v Ljubljani, na zelo zanimiv način predstavila delo Evropskega parlamenta. V sproščenem vzdušju ter s pomočjo kviza so učenci spoznali celotno delovanje Evropskega parlamenta ter življenje ljudi, ki so zaposleni v Evropskem parlamentu oz. opravljajo službe za Evropski parlament.

Učenci so bili za svoje znanje nagrajeni z drobnimi nagradami, predavateljici pa so naklonili velik aplavz ter poudarili, da si želijo še več tako zanimivih predavanj.

Zapisala: Natalija Šparakl


Več v Kultura in izobraževanje