Na Portugalskem se je govorilo o Ljutomeru in Mladinskem centru Prlekije

O tem in še marsičem, kot tudi predstavitev Nacionalne agencije MOVIT bo tekla beseda v MCP-ju na Spodnjem Kamenščaku v petek, 14. aprila s pričetkom ob 18. uri

Prlekija-on.net, četrtek, 13. april 2017 ob 22:041
MCP na Portugalskem

MCP na Portugalskem

Po zaslugi in prizadevanju Maše Rus, doma iz Podgradja, sicer sodelavke Mladinskega centra Prlekije ter predane prostovoljke Mladinskega sveta Ljutomer in ljutomerskega Večgeneracijskega centra, ki se je udeležila uspešnega mednarodnega srečanja z vzpostavitvijo kontaktov med mladimi v mednarodnih razsežnostih je na Portugalskem bila predstavljena Prlekija, Ljutomer in tudi sam Mladinski center Prlekije.

Zanimanje za sodelovanje je bilo kar veliko in Maša je dobesedno "razturala". O tem in še marsičem, kot tudi predstavitev Nacionalne agencije MOVIT bo tekla beseda v MCP-ju na Spodnjem Kamenščaku v petek, 14. aprila s pričetkom ob 18. uri, predstavitev bo prepuščena v realizacijo prav Maši Rus. Očitno se že v bližnji prihodnosti obeta obisk Prlekije iz Portugalske oziroma izpeljava kakega skupnega mednarodnega EU - mladinsko NVO-jevskega projekta, ki še bo dodatno našo Prlekijo utrdil v mednarodnem pomenu in bo imel v prihodnosti tudi pozitivne učinke.

Na fotkah predstavitveni plakati na Portugalskem vključno z izrazi zanimanja za sodelovanje.

Tekst: Drago Vaupotič
Foto: Maša Rus


Več v Kultura in izobraževanje