PGD Trnovci nasledili PGD Savci z zmago na 9. dnevu reke Mure

PGD Savci, ki so najuspešnejša ekipa na dosedanjih prireditvah, so izpadli v četrtfinalu, z zmago pa so jih letos nasledili sosedje iz Prlekije, člani PGD Trnovci

Prlekija-on.net, ponedeljek, 8. maj 2017 ob 18:42
PGD Trnovci

PGD Trnovci

Prostovoljno gasilsko društvo (PGD) Gornja Radgona tudi letos, v sodelovanju z Občino Gornja Radgona, Društvom Moja Mura, ter PGD iz avstrijske Radgone (FF Bad Radkersburg), pripravilo IX. dan reke Mure 2017, o čemer smo že pisali. Zanimivega tekmovanja, ki je potekalo na izpadanje, se je udeležilo 23 ekip (19 moških in 4 ženske).

PGD Savci, ki so najuspešnejša ekipa na dosedanjih prireditvah, so izpadli v četrtfinalu, z zmago pa so jih letos nasledili sosedje iz Prlekije, člani PGD Trnovci. Druga je bila ekipa Mura Mar rafting team, tretja pa FF Bad Radkersburg. Med dekleti je prvo mesto pripadlo članicam PGD Sveta Trojica v Slovenskih goricah, ki so v finalu premagale lanskoletne zmagovalke, tekmovalke "Stavenske flore" iz Stavešincev, tretje mesto pa je zasedla ekipa Kampanja "Rešimo Muro". Po tekmovanju so najboljše ekipe prejele priznanja za sodelovanje, vsak član spominsko majico, pokale in medalje ter lepe praktične nagrade.

Spodaj objavljamo še nekaj fotografij iz tekmovanja.

Foto: Ivan Trunk


Več v Družabno