Miro Cerar obiskal dnevno dogajanje na Zbudi se, Ormož!

Predsednik vlade se je ustavil pri stojnicah lokalnih pridelovalcev, preizkusil pa se je tudi v metu frizbija

Prlekija-on.net, sobota, 27. maj 2017 ob 14:57
Miro Cerar na Zbudi se, Ormož!

Miro Cerar na Zbudi se, Ormož!

V Ormožu se v soboto, 27. maja, že tretjič odvija dogodek Zbudi se, Ormož! Celotno dogajanje se letos v celoti odvija v Mestni grabi, kjer je že dopoldan potekala krajša otvoritev z godbo Glasbene šole, nato pa so se pričele izvajati vse aktivnosti, ki se odvijajo skozi celoten dan. Dogodek pripravlja Klub ormoških študentov, ki letos praznuje 25 let delovanja.

V Mestni grabi tako čez dan poteka turnir v rokometu na mivki, sejem lokalnih pridelovalcev, ultimate frisbee, plesne in rokodelske delavnice, degustacija v vinski kleti, predstavitev gasilcev, ... Dnevno dogajanje je obiskal tudi predsednik vlade Republike Slovenije, dr. Miro Cerar, ki se je ta dan mudil v Ormožu, saj je bil slavnostni govornik na otvoritveni slovesnosti poligona za usposabljanje gasilcev Podravske regije.

Predsednik vlade se je ustavil pri stojnicah lokalnih pridelovalcev, preizkusil se je tudi v metu frizbija ter pozdravil še ostale zbrane na dogodku in si ogledal ostale aktivnosti. Družbo na dogodku sta mu med drugim delala tudi predsednica LO SMC Ormož, mag. Mojca Žnidarič in poslanec SMC, mag. Aleksander Kavčič.

Zvečer pa bo na prizorišču še bolj živahno in glasno, saj se bo dogodek zaključil z Open-air koncertom, na keterem bodo nastopili Big Foot Mama, Lačni Franz in Pero Lovšin.


Več v Družabno