Ljutomer prvenstvo končal na visokem petem mestu

Avto Rajh Ljutomer - GMT Bogojina 1:0 (0:0)

Prlekija-on.net, ponedeljek, 29. maj 2017 ob 18:06
Avto Rajh Ljutomer - GMT Bogojina

Avto Rajh Ljutomer - GMT Bogojina

Avto Rajh Ljutomer se je v nedeljo, 28. maja, v zadnjem, 26. krogu 3. SNL - vzhod 2016/2017, doma pomeril z GMT Bogojino ter zmagal z 1:0. Prvenstvo je s tem končano, Ljutomer pa je končal na visokem petem mestu, takoj za trojico Nafta, Mura in Odranci, ki so se letos borili za vstop v drugo ligo, ter za četrtimi Beltinci, lanskimi prvaki.

V boju za drugo ligo so krajšo potegnili Odranci, tako da tja napredujeta Nafta 1903 kot letošnji prvak ter drugouvrščna NŠ Mura.

Tekma v Ljutomeru je bila odločena v 73. minuti, ko je edini gol na tekmi dosegel Nino Novak, ki je v igro vstopil v drugem polčasu.

Avto Rajh Ljutomer - GMT Bogojina 1:0 (0:0)
120; Novak 73.

Avto Rajh Ljutomer: Andrej Fajfar, Nino Bertalanič, Matjaž Hriberšek, Tine Celec (78./Jeremy Bukovec), Patrick Jelen (57./Nino Novak), Andrej Lotrič, Alen Brumen (83./Uroš Mlinarič), Niko Kardinar, Tilen Semenič, Žiga Šumak, Primož Panič; trener: Boštjan Zemljič

GMT Bogojina: Filip Draković, Igor Vogrin, Tomaž Gregorec, Matjaž Vugrinec (83./Aljaž Prelec), Lan Kosi Lovrenčec, Sebastjan Cör (58./Gorazd Ošlaj), Denis Horvat, Rok Gutman, Matej Vogrinčič, Uroš Ošlaj, Nejc Černela; trener: Štefan Ivanič


Več v Šport